Hvordan Varm Tyrkia & amp; Holde det fuktig

September 21
Hvordan Varm Tyrkia & amp; Holde det fuktig

Når forberedt på riktig måte, er kalkun fuktig og deilig, men når det varmes opp, kan det noen ganger mister den saftig tekstur. Etter sikker oppbevaring - med stuffing fjernes og oppbevares i kjøleskap innen to timer med matlaging - left kalkun kan serveres kald. Men hvis du er ute en reprise av deilig kalkun måltid, ikke varmes opp kalkun ikke å smake som gummi rester. Faktisk kan kalkun som er blitt gjenvarmet hensiktsmessig bli saftigere måltid enn fersk stekt fugl bare fjernet fra ovnen.

Stekeovn

Trinn 1

Forvarm ovnen til minst 325 grader Fahrenheit. For å hindre bakterie eller mikroorganisme vekst, varme opp kalkunen på en riktig temperatur og hastighet.

trinn 2

Skjære kalkun i mindre biter hvis den ble nedkjølt helhet. Trommestikker, lår og vinger kan være skåret med bein intakt, og bryst kjøtt kan være skåret i skiver. Kutte kalkun i mindre biter gjør det mulig for rask og jevn oppvarming.

trinn 3

Plasser stykker av kalkun i en grunn skål - en rimmed kake eller gryte pan er ideell. Hvis mulig, unngå lagdeling kjøtt og prøve å plassere brikkene slik at de ikke overlapper. Hvis du mater et større publikum, kan det være nødvendig å bruke mer enn én pan.

Trinn 4

Hell leftover kalkun eller kylling sjy over kjøttet, og skaper en 1/2 i. Bad av buljong i bunnen av kjelen. Du kan erstatte butikk-kjøpte kalkun, kylling eller grønnsaksbuljong eller lager. Vann er også et egnet alternativ.

Trinn 5

Dekk pannen tett med folie.

Trinn 6

Oppvarmer kalkun inntil en innsatt i den midtre delen av hvert stykke kjøtt termometer registrerer minst 165 F. unngå å berøre ben med termometeret som temperaturen ikke vil være en indikasjon på kjøttets temperatur.

Ovnsplate

Trinn 1

Plasser skåret kalkun brikker i et grunt stekepanne. Hvis du ønsker å varme opp beinet i kjøtt og benfri bryst, skille beinet i og boneless stykker i separate panner.

trinn 2

Hell suppen over Tyrkia-brikkene til kalkunen er legging i et bad av om en 1/2 tommers av væske.

trinn 3

Snu komfyr brennere til minst middels varme.

Trinn 4

Dekk pannen tett med et lokk, og oppvarmer den kalkun inntil det oppvarmes videre til en indre temperatur på minst 165 F registrert på et steketermometer. Dersom kjelen ikke har et lokk, dekk tett med aluminiumsfolie.

mikrobølgeovn

Trinn 1

Separate beinet i og boneless brikker i eget glass eller mikrobølgesikker retter.

trinn 2

Hell suppen over Tyrkia-stykker til kjøttet hviler i ca en halv tomme av væske.

trinn 3

Dekk formen tett med plastfolie eller et tilsvarende lokk. Ikke kutt et slit inn i plastfolie.

Trinn 4

Varm opp kalkun til den når et trygt indre temperatur på 165 F på et steketermometer, snu parabolen hver 2 minutter hvis mikrobølgeovnen ikke har en dreieskive. Mikrobølge manual bør gi retninger for riktig effektnivå for oppvarming fjærkre basert på effekten av mikrobølgeovnen.

advarsler

  • Vask alltid hendene grundig i varmt såpevann før og etter håndtering fjærfe for å hindre krysskontaminering av kjøtt eller andre matvarer og elementer.
  • Ikke bruk en treg komfyr å varme opp kalkun som dette sakte og lavt metode for matlaging tillater skadelige mikroorganismer å vokse, potensielt gjør folk syke.

Tips

  • Lav-natrium buljong eller vann kan erstattes for å redusere saltinntaket.
  • For sikker forbruk, spise kalkun i løpet av 3 til 4 dager etter første matlaging.
  • Du kan re-kjøle varmes kalkun, men ikke overstige 3 til 4 dager siden første matlaging.
  • Kokt kalkun kan fryses inntil fire måneder for optimal smak og tekstur.

Du trenger

  • buljong
  • Steketermometer termometer~~POS=HEADCOMP