Hvordan å miste vekt for en Android Body Type

August 4
Hvordan å miste vekt for en Android Body Type

En android kroppstype, kjent oftere som en "eple", akkumulerer overvekt rundt midsection. Ikke bare er dette et kosmetisk problem, men ekstra mage fett kan også medføre fare for helsen din, øker sjansene for å få diabetes, galleblæren problemer, høyt blodtrykk, hjertesykdommer og visse kreftformer. Å miste vekt kan redusere risikoen for å utvikle disse forholdene, samt forbedre din generelle helse og utseende. Snakk med legen din om å miste vekt før du starter noen ny diett og mosjon regime.

Trinn 1

Begynne å gjøre cardio trening minst tre ganger i uken i 30 til 40 minutter om gangen. Dette er den beste måten for android typer kroppen å begynne å jobbe ut og miste vekt. Hvis du har sart ankler eller knær eller er svært overvektig, velge aktiviteter som roing eller svømming, noe som vil ta presset ut av ledd; du kan også gå på et moderat intensitet.

trinn 2

Gjør en styrke-trening to ganger i uken. Bruk lettere vekter å tone overkroppen og tyngre vekter for å bygge muskler i underkroppen. Utføre arm øvelser som dumbbell rader og høyninger og beinøvelser som utfall, knebøy og kalv reiser. Har tre sett med 12 repetisjoner for hver øvelse, og videre til tyngre vekter etter at du har vært å løfte i seks til åtte uker.

trinn 3

Endre kosthold for å redusere det daglige kaloriinntaket. Start med å lese ernæring etiketter og gjøre sunnere erstatninger for høy fett elementer, samt kutte ned på porsjonsstørrelser. Spis mer komplekse karbohydrater som grønnsaker, frukt og helkorn, og begrense inntaket av enkle karbohydrater, som hvitt brød og pasta.

Trinn 4

Øk cardio trening til 45 til 60 minutter per økt etter seks måneder. Rad eller sykle på en høyere intensitet, eller kjøre i stedet for å gå. Du kan også bytte til en elliptisk eller Steppmaskin maskin, eller rollerblades å forme bena mens du brenner kalorier.

advarsler

  • Ikke løfte vekter som er for tungt for deg eller trening i mer enn kroppen din er i stand til, da dette kan føre til skader.

Tips

  • Vurdere å ansette en personlig trener som hjelper deg å komme opp med en øvelse plan og vekt-tap mål som er best for deg. Du kan også være lurt å konsultere en ernæringsfysiolog for å sikre at du får nok næringsstoffer samtidig eliminere nok kalorier til å gå ned i vekt.

Du trenger

  • 2 sett med manualer