Statlige helseforsikring planer i Indiana

August 12

Statlige helseforsikring planer i Indiana


Med passering av 2010 helsereformen regningen og tilgjengeligheten av flere offentlige hjelpeprogrammer, Indiana beboere har et økende antall alternativer for å få helseforsikring. I tillegg til privat helseforsikring kjøpes enkeltvis eller gjennom arbeidsgiver, kan beboerne kvalifisere for statlig helseforsikring basert på økonomisk eller medisinsk behov.

Hoosier Care

Indiana tilbyr Medicaid-programmet til sine innbyggere; det er en stat og statlig finansiert helse program som betaler fordeler for dekket tjenester leveres av deltakende leger, sykehus og andre helsepersonell. Selv om den føderale regjeringen overvåker programmet, regulerer Indiana egne innmelding og kvalifiseringskriterier. Til kvalitet for Medicaid, eller Hoosier Care, må du være en lovlig bosatt i Indiana bestemt medisinsk eller økonomisk trengende av staten. Medisinsk trengende enkeltpersoner kan være gravid, funksjonshemmede eller lider av en pågående medisinsk tilstand som kreft eller tuberkulose. Staten godtar økonomisk trengende familier og enkeltpersoner inn i programmet basert på husholdningsstørrelse, inntekt og ressurser.

CHIP

Barn i familier som gjør for mye å kvalifisere for Medicaid, men har inntekter under 250 prosent av fattigdomsgrensen kan kvalifisere for Indiana Barnas Health Insurance Program eller CHIP. I motsetning til statens Medicaid program, avhenger CHIP påmelding valgbarhet utelukkende på husholdningsinntekt. Ifølge IN.gov har implementeringen av CHIP forsikret ytterligere 55.000 barn siden 2002 som ellers ville ha blitt forsikret. CHIP gir omfattende helsemessige fordeler til barn som inkluderer tannlege og visjon fordeler på gratis eller reduserte kostnader til foreldre.

State PCIP

Indiana innbyggere lever med pre-eksisterende forhold trenger ikke å lete etter hjelp gjennom den føderale pre-eksisterende tilstand basseng, eller PCIP. I stedet, Indiana tilbyr en state-organisert PCIP for personer som ikke kan finne helse dekning andre steder. Den PCIP arbeider med private forsikringsselskaper til å gi rimelige premiene som ikke diskriminerer basert på historien om helse. Det er ingen ventetid før dekningen begynner, og enrollees kan velge mellom tre helseforsikring planer, inkludert en helse sparekonto-kvalifiserende forsikring plan med premie så lavt som $ 174 per måned.

fremtidige alternativer

The Affordable Care Act of 2010 inkluderer lover som krever hver stat i USA for å etablere en helseforsikring utveksling av januar 2014. Indiana begynte å organisere sin utveksling i januar 2011, og da guvernør Mitch Daniels uttalt at anslagsvis 1,4 millioner Indiana innbyggere er ventet å begynne med utveksling når det blir tilgjengelig. Forsikring gjennom utveksling vil ikke ha noen levetid eller årlig rammer og vil ikke diskriminere pre-eksisterende forhold. Når regjeringen utveksling blir tilgjengelig, vil Indiana PCIP opphøre å tilby forsikring.