Hvor kan jeg finne en In-nettverkstjenester som aksepterer Cigna forsikring?

September 3

Hvor kan jeg finne en In-nettverkstjenester som aksepterer Cigna forsikring?


Uansett hva slags helseforsikring du har, kan du nyte godt av lave priser og færre papirarbeid problemer hvis du velger en intern nettverksleverandør. Hvis du får din helseforsikring fra Cigna, kan du logge deg på selskapets hjemmeside og søk etter leverandører på en rekke måter, blant annet ved å spesialitet og type tjeneste.

trygdkort

Hvis du foretrekker å snakke med en telefon representant, kan du ringe gratis nummer oppført på forsikringskortet. Cigna bruker en rekke ulike gratisnumre for kundeservice; en på baksiden av kortet ditt kan få deg den raskeste service. Hvis du får din Cigna forsikring gjennom arbeidsgiver, bør nummeret på baksiden av kortet ditt koble deg med kundesenteret serverer arbeidsgivers arbeidsstyrke. Når du er tilkoblet, be om informasjon om i-nettverket tilbydere i ditt område.

Internettilgang

Når du har registrert deg for Cigna forsikring, kan det hende at arbeidsgiver har gitt deg en informasjonspakke som inkluderte et eget nettsted link. Hvis du har tilgang til et eget nettsted, logge inn på at området ved hjelp av brukernavnet, og deretter bruke søkefunksjonen for å finne leverandører i ditt område. Hvis du ikke har tilgang til en tilpasset nettside, bare bruke nettverksleverandøren søkefunksjonen på hoved Cigna nettsted (se Ressurser).

lege Type

Den Cigna nettstedet klassifiserer leger, sykepleier utøvere og andre medisinske fagfolk fungerer det med henhold til deres spesialitet, og jo mer informasjon du kan gi, kan de mer presise søkeresultatene være. Nettstedet lar enkeltpersoner til å søke etter en lege eller annen medisinsk leverandøren ved navn; for å se om legen deltar med Cigna, skriver du bare navnet hennes. Du kan også filtrere søkeresultatene ved spesialitet, slik at du kan få en liste over alle Cigna nettverksbarneleger, kardiologer, allmennleger og så videre.

Type Facility

Du kan filtrere søket for å returnere type anlegg du søker. Hvis, for eksempel, er du på utkikk etter et presserende omsorgssenter for en forstuet ankel eller hoven kjeve, kan du søke etter den type anlegg. Hvis du trenger å finne en i-nettverk sykehus eller poliklinikk for å planlegge en elektiv prosedyre, kan du gjøre det også. For å finne de nærmeste i-nettverket fasiliteter, skriv inn postnummer.