Menopause Hodepine Cure

June 26

Menopause Hodepine Cure


Ikke alle menopausal kvinne kommer til å få en overgangsalder relatert hodepine. Men hvis du har en predisposisjon mot hodepine, kan du oppleve at smertene i hodet øker i denne perioden av livet ditt.

hormoner

Innse at hormoner er den primære skyldige, akkurat som de er når det kommer til en migrene hodepine, ifølge Relieve-migraine-headache.com (se referanse nedenfor). Hvis du var utsatt for PMS (premenstruelt syndrom) tidligere i livet ditt, som også er bedt av hormonelle svingninger, kan det tyde på at du er en førsteklasses kandidat for menopausal hodepine fordi du kan være svært følsomme for hormonelle endringer.

indusert menopause

Vær oppmerksom på at hvis menopause er indusert via en hysterektomi, kan hodepine være verre enn en kvinne som går gjennom menopause naturlig. Ifølge Relieve-migraine-headache.com, to tredjedeler av kvinnene som hadde migrene før deres hysterektomier hatt verre migrene etterpå.

fytoøstrogener

Vurdere å ta fytoøstrogener, som er plante forbindelser som ligner på østrogen, ifølge Headacheexpert.co.uk (se Reference nedenfor) fordi de kan bidra til å eliminere din hodepine. Du kan få disse forbindelsene gjennom mat kilder (soya) eller urter (klaseormedrue). Isoflavoner, som er en del av soya, kan tas via en kapsel eller rister. Imidlertid er ikke alle i medisinsk historie solgt på ideen om at soya forebygger hodepine. Det kan være at fytoøstrogener kan eskalere hodepine hos noen kvinner.

Don Quai

Dong quai, en annen urt har blitt foreslått som et gjennomsnitt av quashing hodepine. Spurte en sertifisert herbalist for hennes anbefaling.

HRT

Tenk at noen kvinner fortsatt velger hormonbehandling (HRT) til tross for sin risiko, inkludert brystkreft og hjerte- og karsykdommer. HRT ikke redusere symptomer på perimenopause og overgangsalder, inkludert hodepine, men det er tilhørende risiko forbundet med bruken.

Akupunktur; Diet Endre

En naturalistisk tilnærming kan være et bedre alternativ, ifølge Menopauseatoz.com (se referanse nedenfor). Noen kvinner har hatt stor suksess hindre menopause hodepine ved gjennomgår akupunktur. Andre har endret sine dietter, eliminere MSG, en mat konserveringsmiddel som er til stede i asiatisk mat. Unngå sjokolade, alkohol og tyramines synes også å bidra til å redusere hyppigheten og intensiteten av hodepine.

Få din Rest

Det er også anbefalt av Menopauseatoz.com at en menopausal kvinne utsatt mot hodepine, bør få tilstrekkelige mengder søvn og prøve å eliminere stress i livet hennes. Hvis det er umulig, og deretter prøve å takle bedre med stress. Lær å meditere, gjøre yoga eller ta en spasertur.

Excedrin, Massasje og bad

Den gamle tradisjonelle standby, excedrin, fungerer godt på kue hodepine. Å få en hals, hode og skulder massasje fra en erfaren massasje utøveren kan hjelpe så godt. Ta et varmt bad fylt med Epsom salter for å hjelpe slappe av deg.