Barnas First Aid Training

December 18

Barnas First Aid Training


Selv små barn er i stand til å forebygge eller bistå med farlig eller livstruende situasjoner forutsatt at de har riktig instruksjon og opplæring. Små barn er begeistret for læring; sammen med lesing, skriving, kunst og spill, kan barn bli undervist begynner nødprosedyrer og HLR praksis. Voksne som har ansvar for barn bør gjøre seg kjent med hvordan å lære dem førstehjelp; det er aldri for tidlig å vite hvordan å redde et liv.

Førstehjelpsskrin

Foreldre eller lærere hjelpe barna lære om førstehjelp bør begynne med et førstehjelpsskrin. La barna gå gjennom settet og gjøre seg kjent med innholdet, mens voksne forklare hensikten og riktig bruk av hvert element. Nødhjelp sett bør inneholde et hefte med førstehjelpsinstruksjoner og ressurser, bandasjer, gasbind, tape, termometer, ispose, hydrogenperoksid, teknisk sprit, saks, såpe, pinsett, bomull baller, engangshansker, Calamine lotion, fyrstikker, Ipecac og aktivert trekull. Barn bør være informert om hvor settet vil bli holdt, samt viktigheten av å bare bruke settet i krisesituasjoner.

Basic Training

Voksne undervisning førstehjelp bør forklare visse enkle begreper om førstehjelp omsorg, herunder hvordan og når du skal ringe 911 og hva de skal gjøre i tilfelle av beinbrudd, hodeskader, brannskader, blødninger, choking, hjerteinfarkt og mangel på pust. Barn bør vite at beinbrudd ikke skal flyttes eller rettet og offeret skal holdes varm og rolig. Når det gjelder hodeskader, barna trenger å vite hvilke tegn nødvendig 911, inkludert massiv hevelse, oppkast, elev sammentrekning eller utvidelse, tale endringer og svimmelhet. Barn bør vite at brannskader med blemmer eller rød hud må dyppes i kaldt vann; i tilfeller av avanserte grads forbrenning de ikke å berøre huden, men raskt ringe 911. Med blødning, bør barn læres opp til å heve den berørte kroppsdel ​​og gjelder stødig og fast press med hendene over ville. For HLR eller andre nødprosedyrer som kreves av kvelning, hjerteinfarkt eller mangel på pust, bør barn læres riktig protokoll og prosedyrer ved krisepersonell.

Besøks nødpersonell

Hvis mulig, lærere eller foreldre bør legge til rette for en brannmann, politimann, sykepleier, EMT eller Røde Kors-representant for å besøke barns skole eller hjemme. Det er viktig for barn å lære spesifikke førstehjelp, HLR og Heimlich prosedyrer fra sertifisert personell. Barna vil være sikker på å få riktig informasjon, og den offisielle tittelen og ukjent med den personen å levere informasjonen vil hjelpe dem forstå viktigheten av situasjonen.

Interaktive Aktiviteter

Læring førstehjelp praksis kan være morsomt. Foreldre og lærere bør prøve å komme opp med kreative interaktive scenarier for å hjelpe elevene praktisere det de har lært. Elevens kan sette på en game show fylt med førstehjelp trivia eller spille en gjettelek som heter "Dette er mine symptomer ... hvordan du behandler meg?" Barna kan også sette på sketsjer som de later til å bli såret eller skadet og deretter en annen klassekamerat demonstrerer riktig svar.

omtale

Den viktigste delen av undervisningen et barn opplæring i førstehjelp er gjennomgang; informasjon mister sin nytteverdi hvis det er glemt. Foreldre og lærere bør være sikker på å spørre barn "Hva ville du gjøre hvis ...?" ofte. Scenarier inkludere "Hva ville du gjøre hvis du var barnevakt lillesøster og la merke til at hun pustet ikke?" eller "Hva ville du gjøre hvis faren din grep brystet og falt til bakken bevisstløs?" eller "Hva ville du gjøre hvis din venn uhell kutte seg og blødde dårlig?" Disse scenariene kan høres sykelig eller ubehagelig, men det er viktig å holde beredskap protokollen på forsiden av barnets sinn, så i tilfelle av en reell krise, de handler uten å nøle.