Lekeplass Sikkerhets Overflater Fordeler og ulemper

November 3Tiår siden, ble lekeplass overflater i parker og grunnskolen brolagt med asfalt og betong. Hvis et barn falt mens du spiller på disse flatene, kan det føre til mindre skader som en flådd kneet og flere store problemer som en hodeskade. Nye lekeplass sikkerhets overflater har dukket opp siden den gang for å forebygge skader, selv om de er ikke uten sine potensielle ulemper.

Syntetisk Teppe eller Padding

Denne type underlag kan ha forskjellige navn avhengig av selskapet, men det er egentlig en roll-out teppe polstring som kan plasseres under en høy trafikk område. Overflaten er konsekvent i sin evne til å absorbere støt, og det ikke beveger seg mens barna leker på den. Produktet kan ikke svelges av barn fordi det er en stor del, og det er lett å rengjøre og vedlikeholde. Problemene med teppet inkluderer kostnader avhengig av størrelsen. I løpet av årene, kan overflaten miste noe av sin absorpsjonsevne. Overflaten må ha en drainable lag under, eller det vil bli våt under nedbør. Barn også kunne få friksjon brannsår fra produktet.

Rubber Mulch

Gummi mulch er et produkt som ser ut som små tre stykker av mulch, men de er laget av gummi. Produktet koster ikke mye å installere, og det er mindre utsatt for komprimering enn andre sikkerhetsprodukter over tid. For å øke støtdemping, bare legge mer gummi mulch. Mulch gjør, men krever jevnlig vedlikehold, få skitne over tid og kan forskyves ved barns lek. Den gummi mulch kan havnen fremmedlegemer, det kan bli kastet eller svelges av barn, og det kan spores innendørs etter spilletid. Gummi mulch er også brannfarlig og ikke lett tilgjengelig med funksjonshemmede.

Wood Chips

Det er to forskjellige typer flis som kan brukes til lekeplass sikkerhet underlag - vanlige flis og spesielt utviklet trefiber. Den parkett fiber er beregnet for bruk som lekeplass sikkerhet overflaten. Disse typer tre er billig å installere, de renne godt og de holde seg kjølig på varme dager. Flere treflis kan alltid legges til øke absorberingsevne. Treflis har ulempene ved å kombinere med jord over tid og kan brukes av katter og hunder for defekasjon. Treflis støtte mikrobiell vekst og kan svelges eller kastet av barn. Som gummi mulch blir treflis ikke lett tilgjengelig med funksjonshemmede og er brannfarlig.

Sand

Sand er et annet lekeplass overflate som kan brukes, og det koster lite å installere og avløp godt. Dybden av sand kan økes dersom det er nødvendig, og det er ikke-brennbart. Sand krever hyppig vedlikehold, og kan kombineres med jord over tid. Fremmedlegemer kan næret inne i sand, og det kan brukes av hunder og katter for avføring. Barn kan svelge sand og de kan miste fotfeste på den. Sand mangler absorpsjonsevne når den er mettet med vann.