Brystforstørrelse: Spørsmål til Ask

August 27

Brystforstørrelse er en av de vanligste kosmetisk kirurgi prosedyrer utført. De viktigste årsakene kvinner søker brystforstørrelse er å øke størrelsen fordi de føler at deres bryster er for liten; og å løfte en sagging bust linje.

All kirurgi er alvorlig, inkludert kosmetisk kirurgi. Komplikasjoner er mulig.

Vet hva spørsmål å stille før du snakker med en lege om brystforstørrelse.

Hva er implantater laget av?

Du kan få brystimplantater av silikon gel eller steril saltsaltoppløsning. Silikon gel ser ut og føles mer naturlig enn saltvann.

Er silikon gel brystimplantat trygt?

Ja, ifølge FDA og flere medisinske forskere over hele verden.
Du har kanskje hørt at på 1990-tallet, ble silikon gel skylden for en rekke helseproblemer. Mange kvinner klaget over lekker eller ødelagte implantater resulterer i gel lekker inn i kroppen sin. Listen over helseplager inkluderer autoimmune sykdommer, hodepine / smerter i kroppen og kronisk tretthet.

Selv silikonimplantater har vært tilbake på markedet i over 15 år, er det fortsatt et kontroversielt tema blant helsepersonell. Mange tror fremdeles at silikon lekket inn i kroppen bidrar til revmatologiske og andre helseplager. Andre helseeksperter sier er det også pasienter som opplevde blødning implantater som ikke opplever helseproblemer.

Silikon gel implantater hadde blitt utestengt, men etter år med forskning, FDA konkluderte var det ingen sammenheng mellom de rapporterte sykdommer og silikonimplantater.

Hva gjør en konsultasjon innebære?

Konsultasjoner er normalt gjøres i to deler på ulike dager. Du vil arbeide med legen din for å finne den beste størrelsen for kroppen din ramme. Du vil også diskutere hva du kan forvente før, under og etter inngrepet. Du vil se en brystforstørrelse video og muligens anmeldelse av før og etter bilder. Til slutt, vil du ta hjem dokumenter å lese. De kan hjelpe deg å avgjøre hvilke spørsmål du fortsatt kan ha.

Hvor lenge har brystimplantater Siste?

Hvis du tror de vil vare evig, tro om igjen. Alle implantater slites ut på grunn av de naturlige bevegelser av kroppen forårsaket ved å puste. Implantater bør kontrolleres ved hjelp av en MR for å sjekke om det lekker ut i løpet av den 10-års merket.

Kostnaden for brystforstørrelse avhenger av kirurg og plassering. Kostnader for prosedyren starter på rundt $ 3.000.

Hva er gjenopprettingsprosessen?

Recovery kan ta flere måneder, avhengig av den enkelte. hvis du røyker, kan restitusjonstid ta lengre tid. De fleste pasienter dra hjem samme dag å komme med smerte medisin og en spesiell enhet for å hjelpe drenering. hvis du har sting, vil de komme ut rundt 10 dager senere.

Dine bryster vil være veldig sår, og du vil merke hevelse i opptil fem uker. Et par dager etter operasjonen, er pasienter pålagt å bære en kirurgisk BH for å fremme helbredelse.