Cool Mist luftfukter Problemer

December 12

Cool Mist luftfukter Problemer


Kjølig tåke luftfukter blir ofte brukt til å legge fuktigere i luften for å behandle og forebygge nesetetthet. En kjølig tåke luftfukter fyller luften med damp ved hjelp av et system som sender vann i luften ved hjelp av en vifte. Mens en kjølig tåke luftfukter anbefales mer enn en varm tåke luftfukter fordi det ikke utgjør trusselen om å brenne små barn og kjæledyr, kan de ha visse problemer en forbruker bør være klar over.

Bakgrunnen for Cool Mist

Det er to systemer som brukes i kjølige tåke luftfuktere: ultralyd og tåke. Begge regnes kjølig tåke, men virker forskjellig. Ultralyd bruker en høy frekvens vibrerende del som overs vannet i klart tåke. Mist luftfukter tvinge vann i dråper som sprer ut i luften. Mist luftfukter ha synlig tåke som ser ut som damp, men er kult, ikke varm.

Issues - Støy

Kjølig tåke luftfuktere kjøre med mye mer støy enn varme tåke luftfuktere. Varme tåke luftfuktere bruke et varmeelement som koker vann, forårsaker damp for å fylle et rom. En varm tåke luftfukter bruker ikke en fan, så det er nesten ingen støy. Kjølig tåke luftfuktere krever en konstant fan kjører for å omdanne vann til damp, og skyv den opp i luften.

Issues - Mold

Muggsoppsporer er en bekymring med å kjøre en kjølig tåke luftfukter. Cool midte luftfuktere ikke varme vannet så bakteriene ikke blir drept. Hvis en kjølig tåke luftfukter ikke er rengjort skikkelig, kan muggsporer utvikle årsaker mulige helsemessige komplikasjoner som lungebetennelse eller en allergisk reaksjon. De fleste mold i kule tåke luftfuktere manifesterer seg som en rosa-farget film. Når luftfukteren er slått på, kan den spores sendes opp i luften, utføring av mennesker i rommet.

Mold Forebygging og løsning

For å forebygge og behandle muggvekst i en kjølig tåke luftfukter en person bør følge produsentens daglige instruksjoner renhold. Vannbeholderen skal tømmes og venstre for å dray daglig. Hvis det er synlig mugg, bør brukeren ta luftfukter hverandre og suge de delene som er i stand til å bli dukket opp i blekemiddel-vann for å drepe alle bakterier. Dersom filteret er brun i farge eller har rosa formen, må den byttes ut.

betraktninger

Ikke vann i kjølig tåke luftfukter når den ikke er i bruk. La alltid luftfukter tom og i stand til å lufttørke. Ikke plasser en luftfukter på bord eller møbler hvis små barn eller kjæledyr er til stede.