Hjem rettsmidler for hodebunnen psoriasis

May 8

Uansett i hvilken grad du opplever hodebunnen psoriasis eller andre hud uorden, effektene er skjemmende og ubehagelig. Mens mange over-the-counter og reseptbelagte midler finnes, kan det være lurt å prøve andre former for korreksjon. Listet nedenfor er en samling av hjemme rettsmidler som finnes effektive av andre psoriasis lider.

Bruksanvisning

1 Skyll hodebunnen en gang om dagen eller annenhver dag med et produkt som inneholder noen form for Dødehavet salt. Dette trinnet kan gjennomføres ved å blande vanlig sjampo med rett Dødehavet salt eller ved å finne en shampoo produkt laget med havsalt.

2 pleie håret hver kveld med en blanding av aloe vera og jojobaolje. Bland like deler av hver i håndflatene, massere inn i hodebunnen og la trekke over natten.

3 Gjennomføre en condition hår maske en eller to ganger i uken, avhengig av personlige behov. Kombiner den overmoden avokado, 1 ss. olivenolje og 1 ts. honning av mose alt sammen. Gni på hodebunnen og tetning med dusjhette (eller plastfolie). La oss sette i 30 til 60 minutter og skyll med ditt vanlige vaskemetode.

4 Suppler ditt daglige kosthold med noen variant av linfrø. Den naturlige oljen i frøet er ment å roe tilstanden.

5 Slapp av og nyt velvære huden og hodebunnen! Positiv tenking er bevist å være en ganske effektiv metode for oppreisning.

Hint

  • Denne metoden er ikke formelt undersøkt, så det kan ikke være effektiv (eller behagelig) for alle.