Hvordan diagnostisere Fordøyelsen Helse ved Krakk Color

April 29

Hvordan diagnostisere Fordøyelsen Helse ved Krakk Color


Folks naturlige nysgjerrighet om hvordan deres kropper prosess mat og hvordan å fortelle om noe er feil fører til mange spørsmål om avføring farge, form og konsistens. Avføringen farge er sammensatt av hva du har spist nylig og noen fargestoffer disse matvarene inneholdt. Din mage galle, som er gul eller grønn, og blander også inn fargen.

Bruksanvisning

1 Vet at mange nyanser av avføring er helt normalt. Lys til mørk brun, gul og selv grønn avføring tyder på at ting er mest sannsynlig behandling på en normal hastighet gjennom tarmen, og det er ingenting å bekymre seg for.

2. Legg merke til eventuelle endringer i avføring som er konsistent i løpet av en tidsperiode. En krakk av en varierende farge kan ikke være betydelig, men flere stoler som alle er en endring fra den vanlige avføring kan bety noe er galt.

3 Kontakt lege dersom du ser rødbrun eller lys rød krakk, da dette kan indikere blødning i tykktarmen eller endetarmen. Det kan også resultere fra å spise noe som inneholder rød konditorfarge, tomater eller rødbeter.

4 Ring en lege hvis du har svart avføring i løpet av en periode på flere dager, da dette kan bety at du blør fra magen. En svart avføring kan være forårsaket ved å spise svart lakris eller fra å ta medisiner som Pepto Bismol.

5 Spør en lege om noen langvarig grå eller leire likt avføring. Dette kan noen ganger bety at gallegangen er blokkert.

6 gjenkjenne et potensielt problem hvis du se flere gule, fettete avføring som har en stygg lukt. Dette kan signalisere at kroppen din har problemer absorbere fett.