Peppermynteolje rettsmidler

May 14

Peppermynteolje rettsmidler


Peppermynte har vært brukt i tusenvis av år som et naturlig middel for plager. Mens konvensjonell medisin har en tendens til å behandle med reseptbelagte legemidler, er det flere og flere leger og pasienter søker alternativ behandling for deres helse og velvære.

Roe magen

Peppermynte olje er en naturlig kalsium blocker, som kan roe den glatte muskulaturen i tarmen hvis de er kramper eller stresset. Denne effekten kan lindre smerten av en syk mage og kan også ha gunstige effekter på irritabel tarm syndrom. Tar peppermynteolje oralt som et legemiddel alternativ kan være et naturlig valg før du slår til resept eller over-the-counter medisiner.

Anti-klø

Mentol er den største forbindelse inneholdt i peppermynteolje, og den har en naturlig lindrende virkning på huden og håret. Bruk av peppermynte olje til bug biter, utslett eller skraper kan gi en midlertidig lindring av kløe og svie i forbindelse med disse klagene.

Muskelsmerter og munnsår

Peppermynteolje kan brukes til å lindre smerten av ømme muskler eller sår munn. Når gnidd inn i huden eller munn, kan en avkjølende følelse føles som mentol reagerer på nerver som forstand kaldt. Denne følelsen kan lindre mindre smerter og plager, og kan også friske pusten.