Hvordan å miste vekt mens du ammer

February 7

Hvordan å miste vekt mens du ammer


Å miste vekt etter å ha levert en baby er et mål for mange nye moms. Hvis du ammer barnet ditt, men forsiktighet må tas når du begynner å kaste overskytende pounds. Du må spise nok av riktig type mat for å produsere næringsrik melk, så et visst antall kalorier er viktig under amming fase. Den gode nyheten er at du trygt kan gå ned i vekt mens du ammer - og selve handlingen av sykepleie kan hjelpe. Hvis du er en ammende mor, alltid snakke med legen din før du prøver å gå ned i vekt.

Begynnelsen vekttap

Mens du er gravid, lagrer kroppen din noe av vekten du får til å forsyne deg med den energien du trenger for å amme når barnet er født. Den beste tiden å gå ned i vekt er mens du ammer, ifølge Dr. Judith Roepke, et medlem av La Leche League International Health Advisory Council. Du bør imidlertid vente to måneder for å bevisst begynne å miste vekt fordi dette gir kroppen en sjanse til å etablere en sunn og jevn melketilførselen.

Kalori behov mens du ammer

For å holde tritt melketilførselen, må du spise mellom 1500 og 1800 kalorier per dag, ifølge Kelly Bonyata, en internasjonalt styret sertifisert amming konsulent. Forbruker færre kalorier enn dette kan føre til at melketilførselen for å redusere. Hvis du spiser mer kalorier enn dette, kan du finne at å kutte det daglige kaloriinntak vil hjelpe deg å hoppe starte vekttap prosessen. Start med å eliminere tomme kalorier fra junk matvarer, for eksempel brus, godteri, desserter og rask mat, fordi du ikke trenger disse uansett. Ikke kutte kalorier drastisk på en gang, men fordi dette kan ha en negativ innvirkning på melkeproduksjonen, de MedlinePlus nettside notater.

Trene å brenne kalorier

Du forbrenner kalorier når du ammer barnet ditt, og dette kaloriforbrenningen er nyttig i å miste vekt. Faktisk vil du forbrenne mellom 200 og 500 kalorier om dagen bare ved sykepleie. Legge til moderat trening når du har vært sykepleier i to måneder vil bidra til å øke kaloriforbrenningen. Anne Smith, en internasjonalt styret sertifisert amming konsulent, anbefaler å ta turer med babyen. Enhver type moderat trening er akseptabelt, inkludert løfte vekter. Hvis du har en pre-eksisterende helsemessige forhold, men alltid sjekke med legen din først.

Sikker Vekttap

Mål å miste mer enn 1,5 pounds per uke eller 6 pounds per måned etter den andre måneder postpartum, sa Bonyata. Crash eller kjepphest dietter er ikke anbefalt fordi du vil miste vekt ganske raskt, men det er som regel alt vann vekt og vil umiddelbart komme tilbake når du slutter å kjepphest eller krasje diett. Drastisk slanking kan også redusere melkeproduksjonen. Før du starter noen vekttap plan eller program, snakke med legen din for å være sikker på at det er en smart og sikker plan for deg.