Kinesiske urter og oljer som er bra for leddgikt

February 15

I kinesisk medisin, viser leddgikt seg enten med eller uten betennelse. Det er referert til som Bi syndrom, eller blokkering syndrom. Kineserne karakteriserer dette som en invasjon av leddene av vind, kulde og fuktighet. For å kvitte kroppen for dette, foreslår kinesisk medisin varmer området. Kinesiske urter og oljer har vært brukt i århundrer for å kurere mange plager, blant annet leddgikt.

ulike alternativer

Flere kinesiske urter bringe leddgikt lettelse. Angelica, også kjent som dong quai, er et muskelavslappende middel. Det fungerer vel som en anti-inflammatorisk og gir smertelindring. Ingefær rot er fantastisk å bruke i en kompress eller te. Boswellia, også en anti-inflammatorisk, kan tas som en te. Alfalfa, brukt som en te, gir antiinflammatorisk lindring også. Hops, kjent som lu-Ts'ao, er mest nyttig som omslag plassert på leddene. Roten av curcumin, eller e-Zhu, blir planten brukes som te å kutte ned betennelse. Men utover alle disse alternativene, er wang bi ke li den mest populære av kinesiske urter for leddgikt, så det hjelper helbredelse av bein.

WoodLock massasje olje er også anbefalt for herding leddgikt, og det er også effektivt for hodepine. Den fremtredende ingrediens er mentol. Yuan hu zhi tong pian er kjent for sin effekt på å redusere smerte.

Xin Huang pian brukes til healing og herding smerte av leddgikt ved å forbedre blodsirkulasjonen. Det hjelper også qi (energi) flyt, noe som øker bevegelsen i leddene. Bruk av olje av eukalyptus vil også stimulere qi. Blande sammen sesamolje, kamfer og vinter vil avlaste leddgikt og revmatiske smerter i leddene. Den kinesiske urt som heter tordenguden vintreet reduserer betennelse for leddgikt og revmatisme. Det kalles også TwHF roten. En annen god urt er kinesiske skullcap, for å redusere betennelse.

Måter å bruke oljer og urter

Velg urt du vil bruke, bland det med en liten mengde av fersk revet ingefær, og lage en sterk brygg. Bruk omtrent fire kopper vann og la det redusere ned. Ved hjelp av et stykke flanell, gjelder en del av denne concoction til berørte leddene. Hold gjenta denne prosessen til du føler varmen dypt inni leddet. Drikk resten av væsken. Drikk den to ganger den dagen, og pass på at du drikker den varm.

Hvis du ønsker å ta Dong Quai, ta tørket rot juice tre ganger per dag.