Grape Seed Extract Safety

September 8

Grape Seed Extract Safety


Druer har en lang historie med bruk i medisin, og kan dateres tilbake til antikkens Hellas. Druefrøekstrakt regnes som trygt og uten alvorlige farer for nesten hver befolkningen, unntatt som angitt nedenfor. Den er tilgjengelig i kapsel, tablet, og trekke ut skjemaer.

Bruken har programmer for healing sår, hudproblemer, øye helse, kronisk tretthet og immunproblemer, sirkulasjonsproblemer, og høyt blodtrykk --- og muligens kreft. En del av sin effekt stammer fra kraftige antioksidanter, som hjelper bekjempe effektene av aldring og sykdom.

blødning Bekymringer

Den mengde av de frie del av druekjerne er det som forårsaker bekymring blødning. Personer med blødningsforstyrrelser bør ikke ta uttrekket uten legens samtykke. Druefrøekstrakt bør ikke tas hvis du er på medisiner for å tynne blodet. Ekstraktet kan også øke blodtrykket dersom det tas med vitamin C-tilskudd.

Interferens

Druekjerneekstrakt kan forstyrre med narkotika tatt for å senke kolesterolet. Grape seed (i kombinasjon med niacin-bundet krom) virker til å redusere både total og LDL kolesterol, så hvis du tar et kolesterolsenkende legemiddel sammen med ekstrakt eller et tillegg på druekjerneolje, bør du sjekke med legen din, da dette kan påvirke dosering av reseptbelagte medisiner.

Bivirkninger

Gravide og ammende bør unngå ekstrakt og kosttilskudd. Det finnes ingen studier på bruk hos barn, slik at tillegget er ikke anbefalt. Folk som tar druekjerneekstrakt i kombinasjon med andre kosttilskudd, resept eller over skranke medisiner, bør gjøre det bare med tilsyn av en medisinsk faglig. (Disse forholdsreglene er hovedsakelig på grunn av manglende studie informasjon om druekjerne og dens virkninger på disse populasjonene eller under disse forholdene.)

Grape seed kan forårsake generell svimmelhet og kvalme. Hodepine og tørr hodebunn er andre rapporterte bivirkninger. Alle med en allergi mot druer bør ikke ta druekjerneekstrakt i noen form. Alle som lider en alvorlig medisinsk tilstand bør konsultere lege før du starter et supplement.

Dosering

En dose på 720 mg daglig, kan brukes til å behandle åreknuter. Grape seed ekstrakt er nyttig med tilstanden på grunn av de oligomeric proanthocyandin komplekser den inneholder. OPCs er bioflavonoider og kan redusere forekomsten av lekkende årer og hevelse i bena.

Det kan tas for å hjelpe til med psoriasis ved en dose på 100 mg to ganger per dag --- og for antioksidant beskyttelse, kan 25 til 150 mg av ekstrakt tas opp til tre ganger per dag.

Kreft

Resveratrol (en polyfenol som finnes i ekstrakten) synes å interferere med cellevekst og deling i kreft og for å blokkere enzymer som forlenger tumor liv. Ekstraktet kan også undertrykke østrogen i kreftvev mens forlate sunt vev østrogen produksjon urørt.