Naturlige måter å kurere bihulebetennelse hos barn

August 9

Mer enn 35 millioner mennesker i USA lider av bihulebetennelse, ifølge The Øre-nese-hals online konsulent. En bihulebetennelse kan være smertefullt og svært ubehagelig for en voksen eller barn. Bihulebetennelse blir lett behandles, men kan kreve spesiell oppmerksomhet hos barn. Det finnes både medisinske og naturlige måter å kurere en bihulebetennelse hos barn.

bruk Saline

Kjøp saltvann spray og en neti pott fra apoteket. Bruk saltvann spray tre ganger om dagen. Spray to ganger i hvert nesebor en gang om morgenen, én gang om ettermiddagen og én gang om natten. Rengjør sprøyten med såpe og varmt vann etter hver bruk for å forhindre at infeksjonen kommer tilbake. For å bruke en neti pott, bland 1 kopp varmt vann med en ½ ts. havsalt og legg oppløst løsning i en neti pott (sinus vask). Har barnet ditt plassere hodet over en vask og vippe hodet så haken er parallelt med skuldrene. Plasser neti potten i høyre nesebor og la løsningen å gå gjennom nesen og ut det andre neseboret. Har barnet ditt forsiktig blåse nesen og gjenta på den andre siden. Gjenta denne prosessen opp til tre ganger om dagen.

Implementere naturlig rettsmidler

Kjør en vaskeklut under rennende varmt vann i 20 sekunder. Ring den ut og ha barnet lene deg tilbake på noen puter å heve hodet. Plasser den på ansiktet hennes, direkte på øyne og nese. Hold vaskeklut varm og fuktig i 15 til 20 minutter.

Bland ¼ ts. av ingefær pulver og ¼ ts. hvitløk pulver i honning og gi det til barnet tre ganger om dagen, som disse to urter anses naturens antibiotika.

Plasser tre dråper eucalyptus olje og tre dråper peppermynte olje på barnets bryst naturlig åpne sinus luftveiene.

Kjør en kul midt luftfukter satt til 40 prosent luftfuktighet om natten når hun sover.

Endre livsstil

Har barnet ditt sove så ofte som han ønsker. Vær sikker på at han får minst 10 timers søvn om natten. Søvn er en av de beste måtene å styrke et svekket immunsystem. Unngå all mat og drikke som oppmuntrer eller forårsaker slimproduksjon. Hold deg unna meieriprodukter, høyt sukker matvarer og hvete. Gi barnet ditt minst seks 8-oz. glass vann eller naturlig klare væsker dagen. Gjør ham peppermynte te, kamille te eller melkefrie supper å bidra til å åpne nesegangene. Ikke la tobakksrøyk rundt barnet, da dette kan forverre bihulebetennelse.