Natural Cures for Peyronies sykdom

August 20

Peyronies sykdom, noen ganger en konsekvens av diabetes mellitus eller traumer, er en smertefull lidelse forårsaket av akkumulering av plakk på de øvre og nedre sider av penis i den erektile vev. Vevet blir første betent, og senere arr. Dette plakk og arrdannelse reduserer fleksibiliteten av orgelet og gjør samleie smertefullt. Noen ganger plakk og arrdannelse er så alvorlige at de forårsaker penis til å bøyes i en bue under en ereksjon. Plakk som samler seg på toppen av akselen, den mest vanlige form, kan resultere i penis bøyd oppover, mens plakk som forekommer på undersiden fører til penis for å bøyes nedover. Av de menn som lider av denne sykdommen, 30 prosent har også en annen form for fibrose eller herdet celler, slik som Dupuytrens kontraktur av hånden. Mens det i dag ingen kur for sykdommen, noen medisiner hjelpe med smerte, og kirurgi kan være nyttig i noen tilfeller. Selvfølgelig, det er de som søker naturlige botemidler for sykdommen. Mens noen kan hevde at de får fritak fra spesielle urter eller mat, må det være ingen akseptert dokumentasjon som beviser noen naturlige botemidler for Peyronies sykdom.

vitamin behandlinger

Det har vært noen få studier der forskerne har studert effekten av vitaminer på menn som lider av Peyronies. Vitamin E har blitt testet som en behandling i små studier, og forskere har rapportert at noen pasienter mottok noen lettelse. Dessverre har det vært ingen kontrollerte studier av effekten av vitamin E på Peyronies sykdom.
Para-aminobenzoate, et stoff beslektet med vitamin B-kompleks vitaminer, har også blitt studert som en behandling for Peyronies, men resultatene var mangelfulle. Vitamin C har også blitt undersøkt, men har ikke vist seg å være effektive, og athough noen menn mener at vitamin E og C, samt B-vitaminer bidra til å redusere symptomer, har ingen vist seg å være effektive.

antioksidanter

Acetyl-L-karnitin, en kraftig antioksidant, har vist seg å være til noen hjelp i å lindre symptomer, men igjen, det er ingen vitenskapelige bevis på at dette er virkelig effektive. De som ønsker å prøve denne metoden bør bruke mindre enn 300 mg, siden høyere doser kan føre til søvnløshet.

Kalium Para-aminobenzoate (POTABA)

Forskerne gjennomførte studier av forsøk med kalium para-aminobenzoate. Resultatene viste at selv om det ikke kurere sykdommen, det viste seg å hindre ytterligere penile krumning.

Peyronis Behandling Pills

Det er flere markedsførte "botemidler" for Peyronies, men ikke så langt inneholder noen fibrin-oppløsende stoffer, og derfor kan ikke helbrede sykdommen.

Massasje

Mens noen promotorer forsøke å markedsføre deres vitaminanriket kremer og oljer ment å bli massert inn i huden på penis for å "kur" Peyronies sykdom, har ingen vist seg å være effektive.