Hvordan lage en ny vane Stick

November 11

Hvordan lage en ny vane Stick


Du har kanskje prøvd å endre en vane igjen og igjen, bare for å ende opp med følelsen som om du har ingen viljestyrke. Kanskje du prøvde å slutte å gjøre noe, for eksempel røyking eller overspising. Eller kanskje du har forsøkt å forbedre deg selv på en eller annen måte, slik som trener regelmessig eller holde seg til budsjettet. Uansett vane du kjempet for å integrere i din daglige rutine, resultatet var alltid det samme: det bare ikke holde seg. Ikke gi opp ennå! Du kan gjøre som vane å ta tak hvis du har rett know-how.

Bruksanvisning

En vet hva du vil og hvorfor, og deretter gi deg et mål som høres positivt snarere enn negativt. I stedet for å si at du ønsker å "gå ned i vekt," setning det som ønsker å "nå en sunnere størrelse." Snarere enn å måtte "spenne ned og spare penger," sier at du kommer til å "bygge opp din nødstilfelle fondet." Det er lettere å følge gjennom med noe som høres mer positive.

2 Swap med et sunnere alternativ vane. Hvis du ønsker å slutte å røyke, tygge sukkerfri tyggegummi i stedet. Snarere enn å spise en pose med fettete chips, knaske på noen crunchy grønnsaker. Føler for å handle, men trenger å spare? Hodet til biblioteket og hente hjem en bok gratis.

3 bilde selv vellykket og lykkelig. Lå eller sitte i en fredelig, rolig sted og visualisere deg selv på målet ditt. Se deg selv å gjøre ting du lenge har ønsket å gjøre, men kunne ikke på grunn av din gamle, dårlig vane. Envision selv smilende og fornøyd.

4 Belønn deg selv hver gang du klarer å følge gjennom med din nye vane. Gi deg selv et klapp på ryggen, eller unn deg noe spesielt og beroligende som et varmt boblebad eller en lur. Hjernen din vil reagere på de positive "slag" og vil ha mer, noe som gjør det lettere å følge med.

5 Gjør planer for tøffe tider. Ved å se fremover og være oppmerksom på mulige hindringer, kan du planlegge måter å overvinne dem og feste med din nye vane.

Hint

  • Eksperter sier det tar 3 uker å lære en ny vane. Snarere enn å fortelle deg selv at du er avslutte noe eller lage en permanent endring, forplikte seg til 21 dager. Ved slutten av denne tidsperioden kan du revurdere og bestemme om det skal fortsette med den nye vanen.
  • Ikke forplikte seg til for mange nye vaner samtidig. Prøver å slutte å røyke og miste 15 lbs. Samtidig setter deg opp for svikt. I stedet takle en vane om gangen.