Hva du skal ta for an Eye migrene

September 9

Et øye migrene, også kalt en oftalmisk migrene, er normalt smertefri og uten hodepine, til tross for ordet migrene. Synsforstyrrelser følge et øye migrene og vanligvis påvirker begge øynene. Øyet migrene kan være smertefri, men synsproblemer kan være vanskelig, spesielt når du kjører eller arbeider. Behandlingen er tilgjengelig for å redusere symptomene.

symptomer

Symptomer på øye migrene inkludere en blind flekk i sentrale visjon med flimrende lys eller sikk-sakk linjer i blindsonen. Den blinde flekk vil fortsette å vokse og forårsake visjon vanskeligheter. De visuelle forstyrrelser kan vare noen minutter til 25 til 30 minutter. Noen mennesker kan oppleve hodepine etter blindsonen har avtatt.

årsaker

Eye migrene er forårsaket av nevrologiske faktorer i hjernen. Når disse faktorer opptrer, blodkar bak øynene krampe eller krampe, noe som resulterer i en blindsonen. Disse faktorene inkluderer hormonelle endringer, blinkende lys og reaksjoner på enkelte matvarer og medisiner. Det kan være lurt å holde en dagbok over hva som ble spist eller skjer rett før angrepene skjedde. Dette hjelper deg å unngå slike triggere i fremtiden.

Behandling

Eye migrene vanligvis ikke trenger å bli sett av en øyelege, men hvis du opplever uvanlige syns symptomer som ikke lette innen en time, ta kontakt med øyet profesjonell fordi symptomene kan være forårsaket av en frittliggende netthinnen eller annen øyelidelse.
Eye migrene normalt trenger ingen behandling, men hvis du lider av konstant angrep, kan medisiner for migrene være foreskrevet. Øynene er ikke årsaken til symptomene på migrene oftalmiske, er aktivitet på baksiden av hjernen den primære årsaken. Medisiner for å undertrykke aktiviteten vil bli gitt for å redusere hyppigheten og intensiteten av angrepene.

betraktninger

Eye migrene kan komme plutselig så når du kjører trekke over til de synsforstyrrelser passere. Det er best å holde seg fortsatt, enten sitte eller ligge til symptomene forsvinner. Første gang du opplever et øye migrene, ta kontakt med øyet lege for å gjøre visse det er ikke en annen medisinsk tilstand. Legen vil kunne gi deg den rette medisinen hvis du opplever hyppige eller alvorlig synstap.