Hva er en opplevelse vurdering i helseforsikring?

November 30

Helseforsikring leverandører bruker et rangeringssystem for å beregne priser de vil ta betalt for sine forsikring. Rangeringer systemer som "erfaring rating," "community rating" og "justert samfunnet rating" bruke ulike statistiske sett å anslå hvor mye en gitt person eller gruppe vil betale for helsetjenester, og dermed hvor mye helseforsikring leverandøren er sannsynlig å ha å betale ut. Disse faktorene bestemmer hvor mye en gitt gruppe eller individ vil betale for deres forsikring.

erfaring vurdering

En opplevelse rangeringssystem brukes til å anslå hvor mye en bestemt person eller gruppe blir nødt til å bruke på medisinsk behandling. Denne vurderingen er basert på hvor mye personen har allerede brukt, hvilke betingelser er allerede til stede og hvilken risiko en person har. Erfaring fra skredreglene til bestemt gruppe eller individuelt.

Felles vurdering

Fellesskapet Rangeringen er et rangeringssystem som brukes av helseforsikring leverandører som etablerer premie basert på medisinsk statistikk av et fellesskap, snarere enn den enkelte eller bestemt gruppe. Den baserer premie på gjennomsnittet medisinske bruken av et fellesskap av mennesker, enten som samfunnet er geografiske eller industrielle. Dette betyr at faktorer som alder, kjønn og spesifikke krav erfaring ikke er vurdert. Dette systemet sprer kostnadene for helsetjenester likt over et samfunn, med alle de som er forsikret under den samme politikken eller type politikk å betale de samme prisene. Dette betyr at de som er friske kan betale mer enn de ville på et erfarings i systemet, men også at de som er mindre sunt kan betale mindre.

Justert fellesskap vurdering

Justert samfunnet Rangeringen er et rangeringssystem som beregner en samfunnets medisinsk statistikk, men deretter justerer disse tallene basert på faktorer som alder, kjønn eller familiesammensetning. Det tar ikke den medisinske historien til bestemt gruppe eller individuelle hensyn, men det tar hensyn til medisinsk behandling som er statistisk sannsynlig blant en gitt gruppe. Den helseforsikring leverandør justerer deretter community-baserte premie for å reflektere den enkeltes eller gruppens demografiske makeup.

sammenligninger

Mens erfaring fra gir besparelser for de som er sunnere og øker selskapets fortjeneste, kan det øke utgiftene til de som er syke eller mindre sunt. Erfarings vurdert premiene kan bli for høy for de syke å betale. Det gir også forsikringsleverandører å velge å forsikre bare de som er friske og ikke de som er mer sannsynlig å ha større medisinsk utgifter.

Felles vurdering sprer kostnaden ut, slik at de som er mindre sunt å ha råd til medisinsk behandling, men det kan skape høyere kostnader for de som er friske. Justert samfunnet vurdering sprer også kostnadene for helseforsikring ut, men gir mulighet for høyere eller lavere premie basert på den demografiske sammensetningen av bestemt person eller gruppe som omfattes av polisen.