Hvordan man skal håndtere Bipolar utroskap

March 16

Bipolar lidelse, også kalt manisk depresjon, er en mental sykdom som kan føre til tap av impulskontroll i lider. I den maniske fasen av sykdommen, kan en bipolar person begår utroskap. For å takle dette utroskap krever en plan for å hindre at det skjer igjen ved fremtidige maniske faser.

Bruksanvisning

1 Finn ut detaljene. Det vil være lettere å finne ut hvordan de skal takle problemet er at du vet nøyaktig hvordan det skjedde. Noen bipolar utroskap skjer under den depressive del av syklusen, men mesteparten av tiden det skjer i løpet av manisk fase. Finn ut hvilken del av bipolar syklusen det var og hva som kan ha utløst utroskap.

2 Prøv å forstå. Går inn helbredelsesprosessen med for mye sinne vil gjøre det vanskelig å lære å tilgi utroskap. Noen sinne er berettiget, men det må være rom der for tilgivelse også. Ellers vil kommunikasjonen være umulig.

3 Utarbeide en plan for behandling av sykdommen. Det er mange medisiner som kan stabilisere stemninger og lindre mange av de vanskelige symptomer på bipolar lidelse. Se en lege sammen for å finne ut hva som kan gjøres for å holde selv stemninger uten alvorlige oppturer og nedturer. Dette vil forbedre alle lidende relasjoner og gjøre det lettere å takle hverdagen.

4 Lag en personlig plan for å hindre atferd. Den utro parten bør godtar noen grunnregler rundt lidelse og fristelsen til å engasjere seg i uvøren oppførsel. Reglene bør omfatte kommunikasjon mellom dere to når sykdommen begynner å påvirke dere begge. Den bør også inneholde et løfte om at den bipolare partiet må ta noen medisiner foreskrevet og følge legens anvisninger.