Naturlig ADD Cures

August 19

Attention-Deficit Disorder (ADD) er nevrologiske atferdsforstyrrelse. Symptomene inkluderer en manglende evne til å fokusere, sammen med hyperaktivitet. Det rammer 3-5% av barn rundt om i verden. Symptomene begynner før fylte syv. I mange tilfeller kan symptomene følge dem inn i voksenlivet. Det er derfor det er viktig å finne løsning slik at ADD lider kan leve et liv av normalitet. Det er gunstige medisinske behandlinger i form av narkotika. Imidlertid kan negative bivirkninger følge den. Derfor, mer av et forsøk er gjort for å finne homøopatiske kurer for ADD.

Verdien av et sunt kosthold

En vei som må tas opp i første omgang er at av et sunt kosthold. Det er så mange usunne kjemikalier i dagens bearbeidet mat. De kan ha negative effekter på ADD lider. Kostholdet bør være fokusert på hele korn, magert kjøtt og frisk frukt og grønnsaker. En annen effektiv måte ville være å fjerne sukkeret som skaper press på et legeme.

Natural Cures for ADD

Magnesium er en mangel på ADD tilfeller og kan føre til depresjon, nervøsitet og irritabilitet. Dette kan finnes i naturlige kosttilskudd. Fettsyrer er også en ingrediens som mangler i systemet, og bør være inkludert i dietten, eller kan bli funnet i kosttilskudd. DHA (dokosaheksaensyre) er et nødvendig næringsstoff og en del av Omega-3 fettsyrer. Det er funnet i 1/3 av den menneskelige hjernen og nervesystemet. Det er nødvendig for normal hjernefunksjon. Lave DHA kan generere hyperaktivitet og en manglende evne til å konsentrere seg. I tillegg inneholder fiskeolje høye nivåer av omega-3 fettsyrer. Det er også i all sjømat fra de kalde vannet i havet. De med mørkt kjøtt er spesielt høy i Omega-3 fettsyrer.

Produkter for å unngå å beskytte mot ADD

ADD kan være en genetisk lidelse. Imidlertid har det vist seg at det er miljøhensyn som kan manifestere seg i ADD symptomer. Eksponering for alkohol og tobakk røyk mens gravide og til tidlig livet av et barn kan være en faktor i ADD. Nikotin kan føre til mangel på oksygen til barnet i livmoren.