Hvordan gjenkjenne Ailurophobia

May 19

Hvordan gjenkjenne Ailurophobia


For mennesker som lider av fobier, er den vedvarende frykt for noe som andre mener er normalt ikke det eneste problemet de står overfor. Når fobi er irrasjonell og overveldende, kan det alvorlig påvirke offerets hverdagen. Fobier kan sentrere rundt mennesker, steder, situasjoner og til og med dyr. Ailurophobia er frykten for katter, og det er en av de mer vanlige typer angstlidelser som kalles fobier.

Bruksanvisning

1 Gjenkjenne grunnlag for ailurophobia. Lider kan frykte katter fysisk, slik som å få en matbit eller scratch fra en. Andre mennesker kan bekymre de antatte mystiske og paranormale tilkoblinger som katter har. Deres omdømme alene kan gjøre noen engstelig.

2 Forstå mulige årsaker til ailurophobia. Mange psykologer mener at fobier er utløst av traumatiske barndoms hendelser. En ailurophoic kan ha fått en skremme eller scratch fra en katt eller opplevd noen annen form for engstelig møte med en katt. En annen mulighet kan være at noen var vitne til en kjær opplevelse en slags katt angrep eller sett en ellers negativ interaksjon med en katt.

3 Lær triggere for ailurophobia. Noen mennesker er greit med mindre de ser en faktisk katt, enten i bilder eller i det virkelige liv. Andre ekstreme tilfeller trenger bare en tanke eller omtale av en katt, katt leker eller katt lyder å indusere panikk. Resultatet etter en trigger er generelt et panikkanfall, med rask hjerterytme, svetting, kvalme, oppkast og psykiske plager.

4 Forstå overtroisk aspektet. Mange ailurophobes gjennom historien var like redd for hva en katt representert som den fysiske dyr. I kulturer hvor kattene var spesielt mislikte som skapninger av "djevelen" eller "hekse Familiars," kattene var så skummelt for noen som haier eller slanger er den mer allmennheten. Mens den mystiske egenskapene til katter bry litt mindre folk i dag enn den gang, er katten omdømme fortsatt en av mystikk og visdom. Ailurophobics innlemme den sosiale oppfatningen av kattene i sin dype irrasjonell frykt.

Hint

  • Historiske tall og kjendiser som led med ailurophobia var Julius Cæsar, Napoleon Bonaparte og Adolf Hitler.