Naturlige måter å kurere tannkjøtt sykdom i småbarn

August 16

Tannkjøttsykdom er en alvorlig bakteriell infeksjon og hvis den forblir ubehandlet kan føre til tap av tenner. Gjenopprette barnas skadet tannkjøtt kan gjøres på en enkel og naturlig måte. Hvis pjokk er ikke utsatt for en bakteriell sykdom, så din barnas vaner er årsaken. Tilby din pjokk med sunt tannkjøtt vil bidra til å sikre et liv med sunne tenner. Det er flere naturlige måter å kurere og forebygge tannkjøttsykdom.

naturlig rettsmidler

En løsning er tann og tannkjøtt olje. For å lage dette trenger du: 10 oz echinacea tinktur, 1/4 kopp tea tree olje, 4 oz. bayberry skjær, 2 oz. AAK galle (eller 3x eik bark) skjær, 2 ss. Cayenne tinktur, 2,5 dråpetellerpeppermynteolje, 2,5 dråpeteller fedd olje. Kombiner disse og rist godt før bruk. Tilsett noen dråpeteller av det til vannet i et vann pik og deretter bruke vannet PIK på din pjokk på vanlig måte.

Noen urte rettsmidler er goldenseal pulver, hvit eik bark pulver og myrra tyggegummi pulver.

For goldenseal pulver, må du lage din egen munnvann-lignende stoff. Beløpet du bør bruke er proporsjonert til vekten av pjokk. Voksne tar 500-2,000 mg opp til tre ganger om dagen når den er i tablett eller kapselform. For standardiserte ekstrakter av 30 til 120 mg, ta opp til tre ganger om dagen. Du må ta en kopp vann med 1/4 ts. salt sammen med 1/2 ts. av goldenseal pulver. Ikke bekymre deg for mye om det å oppløse hele veien fordi det vil ikke. Sørg for at din pjokk skyller og spytter det ut. Dette kan bidra til å helbrede eller redusere tannkjøttsykdom symptomer.

Hvit eik bark pulver trenger ca 1/8 teskje til hver infiserte området. Sørg for å skylle pjokk tunge å bli kvitt de ekstra pulver. Pass på at din pjokk sover med den på sin tannkjøttet. Gjør dette hver kveld i 30 netter.

Med Myrra gum pulver, må du gni på barnas såre tannkjøtt så mange som tre ganger om dagen. Du bør bruke en ts. med hvert program.

Saltvann er en annen naturlig og beroligende kur for tannkjøttsykdom. Ha pjokk gurgle med saltvann jevnlig.

Endre vaner

Sørg for at din pjokk ikke faller ut av vanen med tanntråd og pusse tennene. Sørg for å få din pjokk regelmessige tenner cleanings på sin tannlege. En god tannkrem å bruke ville være en som inneholder tea tree olje. Det har vist antibiotika egenskaper.

Kosthold kan spille en stor rolle også. Sørg for at din pjokk er å drikke mye vann. Dette vil bidra til å forhindre tannkjøttsykdommer. Å gi barnet rikelig med matvarer rike på vitamin C vil hjelpe kurere og forebygge tannkjøttsykdommer. Matvarer som appelsiner, kiwi, mango, jordbær, søt rød paprika, kål, tomater, brokkoli og cantaloupe er alle matvarer som vil øke din pjokk vitamin C inntak.