Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

October 4

Å bli gravid kan være komplisert av mange faktorer, og for kvinner med Polycycstic ovariesyndrom, eller PCOS for korte, kan komplikasjoner variere. Fra å ha uregelmessige perioder eller sykluser til gjentatte aborter, er det problemer at noen kvinner med PCOS har til ansikt.

Bruksanvisning

1 Bruk en eggløsning kit. Disse kan kjøpes på de fleste store butikker, og de kan hjelpe deg å finne dine organer naturlig eggløsning syklus. Når jeg prøver å bli gravid med polycystisk ovariesyndrom, må du vite så mye om din naturlige syklus som mulig før du snakker med legen din.

2 Ta temperatur. Som bruker Basal Body Temperature gauge, kan du oppdage hjemme når og hvis du har eggløsning hver måned. Hver morgen ta temperaturen med en BBT termometer. Det vil lese temperaturen til en tiendedel av en grad. Figur temperaturen hver dag og sammenligne temperaturen til Basal Chart. 96,5 til 97,5 er normalt de første to ukene av syklusen din og 97,6 til 98,6 etter at du har eggløsning.

3 Unn infertilitet med Clomid. Dette kan være foreskrevet av legen din, og det vil stimulere eggstokkene og føre til at du har eggløsning.

4 Prøv hormonbehandling for å produsere flere egg. Igjen, dette bør overvåkes av legen din, og det vil øke produksjonen av egg. Dette kan føre til multipler eller tvillinger, men det hjelper mange kvinner gravide med PCOS.

5 Gå inn for IVF. Ellers kjent som in vitro fertilisering, er denne prosessen med å ta et levedyktig egg fra mor og forsøker å befrukte egget med farens sperm. Det er risiko for denne typen oppfatning, som med alle andre, og suksessraten varierer med alder og helse.

6 forbli sunne. Ta prenatal vitaminer daglig, opprettholde sunt kosthold og mosjon, og avstå fra å konsumere for mye koffein og nikotin øker sjansene for å bli gravid med polycystisk ovariesyndrom.