De bruker for Test Tubes

July 20

De bruker for Test Tubes


Test rør brukes hovedsakelig i vitenskap og medisin laboratorier for formålene med eksperimentering og testing. De kommer i forskjellige størrelser, men vanligvis holder 200 ml eller mindre, og har evnen til å lagre små prøver av materialer samt inneholde reaksjoner. Små barn ofte lære å eksperimentere med prøverør i vitenskap klasser og med hjem kjemi sett. Reagensglass kan også brukes til dekorative eller organisatoriske formål i hjemmet, kontoret, eller for arrangementer som bryllup. Reagensglass kan bli funnet og kjøpt hvor som helst vitenskap leverer er solgt.

Bruker i Science

Reagensrør blir ofte brukt i laboratorieeksperimenter for vitenskapelige formål. Vanlige bruksområder inkluderer titrering av forbindelser som skal separeres, sentrifugering forbindelser, og testing av oppløseligheten av løsninger. Kjemiske reaksjoner som kan bli undersøkt i reagensglass omfatter å kombinere metaller og syrer for å skape nye forbindelser eller ved hjelp av en løsning for å endre egenskapene til et objekt plassert i testrøret. De kan brukes til å holde forskjellige levende organismer i biologiske eksperimenter, slik som mugg eller plante-stiklinger. Reagensglass er en integrert del av et hjem eller forskning science lab.

Bruker i Medicine

Medisinske laboratorier bruker reagensrør å holde og undersøke alle typer væsker og vev. Blod, urin og avføring ble plassert i prøverør og testet for uregelmessigheter. Mange vitenskapelige tester kan utføres fra et medisinsk perspektiv utnytte reagensrør, som for eksempel å undersøke et individs lipider, som kan være nyttig å bestemme sykdom. Den medisinske feltet bruker også reagensglass å lagre mange typer prøver for å gjøre fremtidig testing ved behov og for studier av genetikk i forskningslaboratorier.

Utradisjonelle bruksområder

Reagensglass kan brukes til å dekorere eller organisasjon, selv om det ikke er deres opprinnelige formål. Reagensrør kan plasseres i et prøverør beholder, fylt med vann, og benyttes som en midtpunktet for å holde blomster. De kan males og festet til veggen for en interessant vase for blomster eller holde gjenstander. De kan brukes for å organisere bulk kjøkken krydder, da de bare trenger å bli fylt opp, avkortet og merket, og anbragt i et reagensrør stativ for enkel tilgang til kjøkken. Reagensglass kan også brukes til å holde godteri eller andre godsaker for gjestene å ta med seg hjem fra fester eller bryllup.