Hva er en levetid maksimalt i helseforsikring?

October 17

Levetiden maksimum i en helseforsikring plan er det høyeste beløpet det vil betale ut for utførte tjenester i løpet av livet av planen.

beløp Vary

Levetid maksimalt beløpene varierer fra plan til plan, med de fleste plan maksimumsgrenser faller mellom $ 1 million og $ 5 millioner. Noen planer har ingen levetid maksimalt.

Ingen omstilling

I motsetning til egenandeler og coinsurance mengder, trenger levetid maksimumsgrenser ikke null hvert år. Levetiden maksimale tar hensyn hver medisinsk bill forsikringsselskapet har betalt for deg.

betraktninger

Mens en plan maksimum i de millioner av dollar høres høyt, kan en person som har en alvorlig skade eller sykdom lett rack opp medisinsk regninger i hundretusener eller mer. Det er viktig å finne en helseforsikring plan med en tilstrekkelig levetid maksimalt for dine behov. De fleste forbrukere velger planer med levetid maksimumsgrenser på minst $ 2 millioner, hvis tilgjengelig.

Vil Dekning End?

Hvis en helseforsikring abonnent oppfyller planens levetid maksimalt, kan han eller hun ikke være kvalifisert for ytterligere dekning i henhold til planen. Sjekk planens dokumenter eller ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut hva som skjer hvis fordelene utbetalt nå levetid maksimalt.

Effekt på Premie

Generelt, jo rikere fordelene en plan har, jo dyrere er det. For å oppveie kostnaden av å velge en plan med en høy levetid maksimalt eller ingen levetid maksimalt, bør du vurdere å kjøpe en politikk med en høyere egenandel.