Hva er operasjonsstuen retningslinjer og prosedyrer?

February 22

Kirurgi har alltid vært en risikabel oppgave. Før begrepene moderne medisin ble opprettet etter hygienisk praksis kom inn i eksistens, pasienter som gjennomgår kirurgi ofte døde på operasjonsbordet eller kort tid etterpå. Dette var hovedsakelig på grunn av feil bedøvelse prosedyre, mangel på desinfiserte instrumenter eller en lege eller sykepleier ikke fungerer på sitt beste. Visse krav til sikkerhet og renslighet er iverksatt for å gjøre operasjonsstuen til et tryggere sted for kirurger og pasienter likt.

Begrense Patogen Transfer

Drifts rommene har en tilstøtende OR suite --- fullt utstyrt med rensemiddel, rubbing alkohol og alle andre hygienerelaterte poster --- for kirurger og sykepleiere til å endre til pre-sterilisert hansker og kjoler, som bidrar til å redusere mengden av bakterier kirurger bære inn i operasjonssalen med dem på deres klær. Selv i de mest sterilisert miljø i et sykehus, er det potensielt dødelige bakterier. Ifølge University of Dusseldorf hjemmeside, noen operasjonssaler adskilt fra hoveddelen av sykehuset ved bruk av luftsluser for å holde luftbårne bakterier ut.

Personlig hygiene

Alle kirurger skal ha sine negler festet til huden --- ingen del av spikeren skal stikke forbi fingertuppen. Hvis en kirurg håret er langt, bør det knyttes tilbake og holdt i et hårnett for å unngå hår hindre visjon og komme inn på arbeidsområdet. Hvis dette skjer, er det en sjanse for at forurensning kan føre til. Hår bærer bakterier, selv om håret selv er død. Kirurger må bruke munnbind hele tiden under en operasjon der en pasient er i operasjonsstuen. Kirurger har også å vaske hendene når de erstatter hansker.

Rengjøring Kirurgisk verktøy

Kirurgisk verktøy, for eksempel skalpeller og tang, er alltid vaskes før bruk og når du bytter til en annen oppgave. Selv om en del av pasienten kan være fri for bakterier, hvis en skalpell har vært i bruk andre steder, kan det bringe bakterier fra en annen del av kroppen. På grunn av denne faren, ifølge "Berry og Kohn er operasjonsrom Technique" av Nancymarie Phillips, alle instrumenter bør vaskes med varmt vann og en korroderende middel nøye for å hindre enhver form for sprut eller aerosol røyk.

lagring Instruments

Effektivitet er en annen viktig kvalitet for en drifts ansatte til å eie. Når du utfører delikat operasjon, er det viktig å ha riktig verktøy for hånden umiddelbart når det er behov. Ved siden av operasjonsbordet er et brett foret med sterilisert papir. Det er her alle de nødvendige instrumentene som brukes under operasjonen er plassert. Når hodet kirurg krever et verktøy, bør det være umiddelbart på hånden for en assistent eller sykepleier for å gi uten hode kirurg som ønsker å se bort fra pasienten. Dette er viktig fordi ser bort fra en delikat prosess kan resultere i et tap av visuell fokus.

staff tilstand

Sykepleiere og kirurger bør alltid komme til operasjonssalen i sin beste fysiske og mentale tilstand. Kirurgi er komplisert og risikofylt nok selv når alle deltakerne er på sitt beste. Hvis det kirurgiske personalet er svekket --- grunn av utmattelse, sult, narkotika eller alkohol innflytelse --- deres evne til å utføre lider. Dette fører til risiko for å lykkes med operasjonen og pasientens liv. Etter alle sikkerhetsprosedyrer og å være i topp fysisk og mental tilstand hjelper kirurger gjøre jobben sin mest mulig effektivt.