Kompetanse Krav til Care Assistant

March 1

Som en omsorg assistent, gi deg tjenester og kameratskap til skjøre mennesker med spesielle behov i private hjem, bolig omsorg anlegg, medisinske fasiliteter og samfunnet innstillinger. Du jobber ofte med eldre; derimot, kan du finne deg selv å yte bistand til mennesker i alle aldre med fysiske, følelsesmessige eller mentale utfordringer. Hvis disse utfordringene appellerer til deg, kan det være lurt å satse på en karriere i å hjelpe yrket omsorg assistent. I de innstillinger du arbeider, må du ha visse ferdigheter og kompetanse.

Grunnleggende ferdigheter og kompetanse

Du må per definisjon være omsorgsfull. En enda temperament og sans for humor hjelpe deg å takle kundenes emosjonelle og fysiske problemer mens hjelpe kunder i oppgavene i dagliglivet. Du kan handle, lage mat, eskorte kunder til avtaler, vaske og yte bistand med hygiene og mobility.You må være være fysisk, følelsesmessig og mentalt i stand til å yte tjenester og samtidig opprettholde klient sikkerhet. Du må vite hvordan du skal håndtere kriser og få hjelp når det trengs. Care assistenter kan ikke gi medisin; Men, kan du kvalifisere for å bistå kunder i å ta sin egen medisin. Dette krever dokumentasjon for medikamenthåndtering.

Som en del av et tverrfaglig behandling team, må du ha gode kommunikasjonsevner. Rapport med med klient, familie og helsepersonell er essential.You vil være en del av å designe omsorgsplaner for dine kunder.

juridiske aspekter

Hvis forsikring eller offentlige programmer betaler for leverandøren, trenger du opplæring. Hver stat har sine egne regler, så sjekk med din tilstand helsetjenester konsesjonsmyndighet for detaljer.

Mange av ferdighetene til en omsorgsperson kommer fra on-the-job training. Det kan være lurt å gå videre og tjene din lisens som en Home Health Aide eller Sertifisert Nursing Assistant. Disse stillingene krever en multi-ukers treningsprogram levert av en helsevesenet byrå eller et sykehus.

Uansett posisjon du velger, vil stoffet screenings, bakgrunnen sjekker og referansesjekk være rutine. Du må kanskje passere klasser i HLR, smittevern, Alzheimers sykdom, HIV og vold i hjemmet. Du må lære trygge og effektive måter å hjelpe pasienter med bevegelseshemninger.

Hvis du er ansvarlig for transport av klienter, må du ha førerkort, en ren kjøring posten, bilforsikring og noen ganger en privat bil i god stand kjører.

Velge en omsorgsperson

Folk kan leie en omsorgsperson privat eller gjennom et byrå. Hvis ansatt privat, er klienten ansvarlig for å kontrollere kvalifikasjonene til pleieren. Ved hjelp av et byrå som regel koster mer, men er ofte enklere og gir trygghet for at hjelperens ferdigheter og kompetanse er aktuelle.
Det er viktig når du bruker et byrå, som omsorgspersoner være ansatt i dette byrået, ikke bare innleide arbeidere. Dette sikrer bedre ansvarlighet fra byrået i å sikre at medhjelperen besitter ferdigheter og juridiske dokumenter som trengs for å være en trygg, kompetent omsorgsperson. Enten ansette privat eller gjennom et byrå, er det viktig å være stille spørsmål og se hvordan klienten og pleieren samhandle.