Fish Oil for tanntrekking Pain

March 31

Fish Oil for tanntrekking Pain


Tannhelse er et viktig område for personlig helse og hygiene. Teeth spille en viktig rolle i fordøyelsesprosessen, og tillate oss å smile. Mange enkeltpersoner, men unnlater å møte den anbefalte tann vedlikehold av to tannpuss per dag, og svært mange av dem også unngå tannlegekontor inntil reparasjon er umulig. Dette resulterer i tannuttrekking, og ekstraksjoner ofte føre til midlertidig smerte som kan være plagsom for noen, særlig de med en lav terskel for smerte. Fiskeolje, men tilbyr hjelp til de som lider av post-utvinning smerte, og det hjelper også unngå uttrekk.

fakta

Fiskeolje er en naturlig forekommende omega-3 fettsyre som finnes i fisk og annen sjømat. Kaldt vann fisk som laks er rik på omega-3, som er en essensiell fettsyre som har mange helsefordeler. Informasjon i dag tyder på at fettsyrene har tann helsemessige fordeler. Fiskeolje hjelper fordi det forsterker tann struktur og fordi det har anti-inflammatorisk egenskaper. Anti-inflammatoriske er stoffer, omtalt i noen medikamenter, som reduserer smerte og fremme helbredelse.

utdrag

Tennene er hentet fra munnen når de blir ødelagt eller skadet og kan ikke repareres. Når tennene er pakket ut, blødning, hevelse og betennelse ofte oppstår. Tannleger kontrollere blødning ved å plassere gasbind i tomt tann socket. Deretter bite ned på gasbind i en periode på omtrent en time. Trykket du søke bidrar til å stoppe blødningen. Målet med å tilføre trykk er for dannelse av en blodpropp i tannen kontakten. Dette blodpropp hjelpemidler i helbredelsesprosessen av gummi.

Smertelindring

En tanntrekking forårsaker skade på munn. Dette traume fører ofte til både skade på vevet rundt en tann og hevelse. En måte å behandle hevelse er å plassere en ispose på ansiktet på stedet av utvinning. Når smertene vedvarer, tannleger anbefaler en rekke reseptfrie medisiner. Disse inkluderer paracetamol, som finnes i Tylenol og andre merker, og ibuprofen, som vanligvis finnes i merkevarer Advil og Motrin. Noen leger foreskrive narkotika.

Fish Oil Relief

Et alternativ å få noen fordel for behandling av post-utvinning smerte er bruken av fiskeolje. Mye informasjon om fiskeolje og andre omega-3-fettsyrer tyder på at stoffet gir antiinflammatorisk lindring. Kroppen har to former for celler, kalt eikosanoider, som spiller roller i betennelse. Noen er pro-inflammatorisk. De forårsaker skade ved å ødelegge vev, inkludert tannkjøttet. I mellomtiden, anti-inflammatoriske former motvirke denne ødeleggelsen ved å stoppe betennelsen og ved å fremme helbredelse. Fordi tanntrekking har skader på tannkjøttet og andre myke vev i munn og fiskeolje er anti-inflammatorisk egenskaper bidra til å gi smertelindring og bidra til å redusere hevelse og betennelse.

Gum Helse

Ifølge en studie av leddgikt og revmatisk sykdom Center på St. Barnabas Medical Center i New Jersey, har anti-inflammatorisk effekt av omega-3 fettsyrer vist fordeler for å redusere betennelse og reparasjon av periodontal sykdom skade. Periodontal sykdom inkluderer gingivitt, noe som kan føre til blødende tannkjøtt og ømme tannkjøtt. Betent tannkjøtt resultere i økte smerter etter tanntrekking. Derfor tar fiskeolje på regelmessig basis kan bidra til å lindre smerter forbundet med tannekstraksjon ved å unngå tannkjøtt sykdommer som forårsaker akutt smerte.

Betydning

Fiskeolje evne til å redusere og riktig periodontal sykdom er en bemerkelsesverdig funn. Beregninger viser at om lag 80 prosent av verdens befolkning lider av gingivitt, som forårsaker betennelse og fører til alvorlig irritasjon når tennene er trukket ut eller når tannkjøttet trekker seg tilbake. Fiskeolje inneholder også vitamin D og fosfor. Kroppen bruker både for å styrke tennene, noe som reduserer forråtnelse og sannsynligheten for at du må gjennomgå en utvinning.