Hvem er ansvarlig for opplæring av ansatte på HIPAA?

February 24

HIPAA trening er viktig for enhver organisasjon arbeider med Protected Health Information (PHI). De ansvarlige for opplæring varierer, men toppledelsen må alltid være klar over konsekvensene av manglende overholdelse.

Identifikasjon

Helseforsikring bærbarhet og Accountability Act krever helseplaner og helseadministratorer å overholde alle HIPAA standarder. Dette inkluderer å forsikre at alle ansatte forstår og følger HIPAA regler.

Betydning

Uten HIPAA trening, er organisasjoner igjen å tolke HIPAA lover på egen hånd. Dette fører til utbredt forvirring over hensikten med HIPAA og beseirer den generelle intensjonene i loven.

fordeler

Ledere i helseinstitusjoner må bli holdt ansvarlig for å sikre en forsvarlig opplæring av HIPAA regler. Når ledere skal gjennomføre opplæring, organisasjoner unngå heftige bøter for brudd på HIPAA.

betraktninger

Ansvaret for HIPAA opplæring kan delegeres til HR-avdelingen. HR-representanter som er sertifisert til å trene på HIPAA kan også motta løpende kreditt som HR fagfolk.

effekter

Når en organisasjon er riktig trent på betydningen av HIPAA, er en organisasjon av trenere opprettet for hver ny medarbeider som kommer inn i organisasjonen.