Hvordan å elske deg selv og øke tilliten

August 16

Hvordan å elske deg selv og øke tilliten


Elske deg selv er det først og fremst viktig ting du bør gjøre over noe annet. Hvordan kan du forvente noen andre å fullt ut elske deg eller for deg å fullt ut elske noen andre med mindre du finner ekte lykke i deg selv? Nå, med det sagt ... det er ikke alltid lett å elske oss selv. Vi er hardest på oss selv og synes det er lett å kritisere hva andre ser og tenker på oss. Prøv å omfavne din utrolig selvtillit, feil og alle, og se hvor glad du vil virkelig føle i livet.

Bruksanvisning

1 Ta en titt i speilet. Hva ser du? Føler du positiv når du ser din refleksjon i speilet, eller er det skjemt av skepsis? Hvis du ikke føler deg så bra om deg selv som du bør prøve å plukke ut alle de store tingene om deg selv mens du står foran et speil. Ta en beholder med leppestift og gjøre en X på hver del av dere som er fantastisk, eller at du i det minste nyte om deg selv. Så, ta et bilde, mens du står på samme sted. Skriv ut bildet ut og henge den på speilet. Se på det hver dag for å minne deg på hvor leppestift merker pekte på de mest fantastiske delene om deg.

2 Lag en liste over alle de egenskapene du har. Er du smart? Gode ​​i sport? Eller er du en god mor, venn, eller kone? om du skrive noe ned som du vet er bra. Har andre, som elsker deg, fortelle deg hva de tenker på deg. Skriv de positive attributtene ned også. Hold den listen i nærheten av på alle tider. Når du kommer ned, eller er hard mot deg selv, trekke den listen ut og gjennomgå det. Vit at du har gode egenskaper som andre ser også. Jeg vet at du kan finne noen utrolig positive ting om deg selv som du liker.

3 Pat deg selv på ryggen daglig. Når du har oppnådd noe, det være seg enkle eller mer komplekse, belønne deg selv med en klapp på skulderen. Selv om du har gjort det gjennom en hard arbeidsdag eller vant barnets temperament tantrum, fortell deg selv hvor stor du gjorde og hvor fantastisk sterk du er. Kompliment deg selv hver dag, minst en gang. Fortell deg selv at du har gjort det gjennom en vanskelig dag eller fullført en oppgave du har lyst til å gjøre. Alltid være takknemlig til deg selv for å gjøre ditt beste og etterbehandling eller overvinne noe du ikke trodde du kunne. Selv om alt du gjorde var å gjøre en god pasta salat.

4 Loving selv betyr å øke selvtilliten din. Tillit kommer fra å vite at du er en flott person, og kan gjøre store ting. Tro på deg selv. Hvis dette er tøft for deg ... fake det! Smile daglig, selv når du ikke har lyst til det. Gå med en rett holdning i stedet for slumping. Hold deg opp høyt selv når du føler deg ned. Disse små handlinger av falsk trygghet faktisk vil gi deg tillit. Tenk på alle de flotte tingene du har i livet ditt. Vit at du setter dem der. Ingen som ville være mulig uten deg. Ha tillit til det faktum at du er den du kobler faktor til alle de flotte tingene du har. Familien din er stor, fordi du er en del av dem, vennene dine er gøy fordi du er rundt, din jobb er bra fordi du er en hard arbeidstaker. Uansett hva det tar, finne trygghet i alt du gjør.

5 Se din beste hver dag. Når du går på jobb, få klar i morgen ved å gjøre deg opp det beste du kan. Se den delen, og du vil finne trygghet og kjærlighet i deg selv. Hvis du kler slurvete og ikke gjør ditt hår eller makeup, vil du ikke føle deg så godt om deg selv. Du trenger ikke å ta timer for å bli klar, men holde deg ser fint. Hold håret klippet og farget (hvis du farge det), negler kuttet eller velstelte, huden frisk og ren, og alltid lukter godt. Jo bedre du ser for deg selv, jo mer tillit du vil vise, og lykkeligere du vil føle.