Hvordan kan jeg miste Har Belly Fat innlegg overgangsalder?

December 19

Hvordan kan jeg miste Har Belly Fat innlegg overgangsalder?


Dessverre for mange kvinner, hormonelle og kjemiske endringer i kroppen i overgangsalderen også bety ekstra fett rundt midsections. Dette kan føre til at du mister selvtillit og sette deg høyere risiko for hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk. Heldigvis gjennom administrere kosthold, mosjon og stress, kan du miste overflødig, postmenopausal magefett og føler deg selv igjen.

Bruksanvisning

1 Ikke gå på diett. Etter overgangsalderen, er kroppen mer tilbøyelige til å lagre fett. Skal du på en diett for å bli kvitt magen fett vil bare ha en motsatt effekt. Kroppen din vil merke at du frata det av mat og næringsstoffer den trenger, og den vil lagre fett for å holde seg fra å sulte. Hold kroppen din lei av å spise godt balanserte måltider hver dag.

2 Begynn en øvelse rutine. Regelmessig mosjon får blodet flyter og bidrar til å øke kroppens stoffskifte. Hvis du ikke er vant til å trene, starte med å gå til spille en sport med en venn. Å øke pulsen i 20 til 30 minutter om gangen vil også styrke ditt hjerte og bidra til å senke blodtrykket. Fokus på å trene og styrke magemusklene gjennom crunches og side crunches. Disse vil bygge muskler i midsection din. Muskel tar opp mindre plass enn fett, og det brenner også kalorier mer effektivt når du ikke trener.

3 Senk kaloriinntaket. Et pund av fett tilsvarer ca 3500 kalorier. Hvis du spiser 500 færre kalorier per dag enn du forbrenner gjennom daglige aktiviteter og trening, kan du miste ett pund per uke. Pass på at å kutte kalorier ikke kutte den ernæringsmessige verdien av maten.

4 Redusere stress nivå. For mange kvinner, kommer overgangsalder i en tid da mange andre forandringer i livet skjer, slik som barn beveger seg bort, fødselen av barnebarn eller til og med pensjonister. Hormonet kortisol, som er sterkt knyttet til stress, er også årsaken til mye av menopausal magefett. Finn aktiviteter som slappe ditt sinn, og praktiserer dem daglig. Disse aktivitetene kan omfatte, men er ikke begrenset til lesing, turgåing, yoga, boble bad, meditasjon, bønn eller bare tar deg tid til å nyte en stille stund.

Hint

  • Finn ut hvor mange kalorier og porsjoner med mat du trenger i henhold til din alder, vekt, høyde og fysisk aktivitetsnivå ved å besøke MyPyramid.gov.