Hvordan behandle trost som en diabetiker

July 13

Trost er en infeksjon i munnen som oppstår når et overskudd av sukker i blodet fører til at pH-verdien til å svinge, slik at en gjær Candida kalt til å vokse ut av kontroll. Fordi diabetikere ofte opplever svingninger i blodsukkeret og pH-nivå, de er mer utsatt for å utvikle trost. Behandling av trost i diabetespasienter er lik trost behandling for ikke-diabetikere.

Bruksanvisning

Hvordan behandle trost som en diabetiker

1 Reduser søtsaker og karbohydrater i kosten. Diabetikere er ikke fremmede for å se på hva de spiser, men noen ganger er det litt for fristende å slå stort. Prøv å holde et måltid dagbok for å undersøke dine matvaner og bidra til å identifisere "problemet mat."

2 Arbeidet med å bedre kontrollere blodsukkeret. Fordi trost er forårsaket av en overdoser av sukker i blodet, holde blodsukkeret så nært som mulig til mål glukose vil bidra til å redusere forekomsten av trost. Snakk med legen din om hva du kan gjøre for å holde seg innenfor målet glukose rekkevidde.

3 Bland en spiseskje av eple cider eddik med en halv kopp med varmt vann. Rør sammen og bruke som en munn skyll opp til fire ganger om dagen. Denne enkle løsning av vann og eple cider eddik bidrar til å gjenopprette den naturlige pH-balansen i munnen og midlertidig lindrer smerte og kløe i forbindelse med trost.

4 Diskuter med legen din dersom du tar en anti-fungal medisiner er riktig for deg. Leger ofte foreskrive anti-fungal medisiner for å behandle trøske hos pasienter med svekket immunforsvar. Som en diabetiker, betyr dette at du. Diskuter med legen din fordelene med å ta en muntlig anti-sopp å behandle trost.

5 Ta acidophilus kapsler eller spise yoghurt med live acidophilus kulturer å bidra til å gjenopprette balansen mellom gode og dårlige bakterier i kroppen din. Acidophilus kapsler kan finnes i din lokale helsekost butikk eller på helse og velvære delen av den lokale supermarked.

Hint

  • Endre tannbørste ved første tegn på en trost infeksjon og igjen når infeksjonen synes å være borte for å unngå utilsiktet reinfeksjon.
  • Informasjonen som presenteres i denne artikkelen er kun informative formål og er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Hvis du har spørsmål om trost behandlinger for pasienter med diabetes, ta kontakt med legen din.