En daglig diett for en menopausal kvinner å miste vekt og være sunn

January 2

Menopause er den fasen av livet i kvinner når menstruasjonen stopper. Denne fasen kan føre til at enkelte hormonelle ubalanser som fører til vektøkning. Med et sunt kosthold og rikelig med mosjon, kan kvinner miste vekt og holde seg i god helse. Det er viktigere enn noen gang at kvinner spise en godt balansert kosthold for å motvirke effekten av aldring i overgangsalderen.

Godt balansert kosthold

Følg en godt balansert diett som eliminerer fem hundre kalorier i uken fra den totale kaloriinntak er nødvendig for å opprettholde din nåværende vekt. Denne lille eliminering av kalorier vil resultere i en £ 1 £ vekttap ved slutten av en uke. Dette er en sunn rate å gå ned i vekt som vil bli langvarig.
Noen av årsakene til at kvinner får vekt etter overgangsalderen er en økning i spising og en nedgang i fysisk aktivitet. Endring av disse vanene bidrar til å bekjempe overvekt som er oppnådd i senere år.
Sørg for at din diett består av balanserte måltider plan som inkluderer protein, karbohydrater og sunt fett. Tretti prosent av kaloriene bør komme fra magre proteiner og 30 prosent bør komme fra sunt fett. Velge skinnfri kylling eller fisk for animalsk protein og soyaprodukter, som tofu, for meatless protein. Sunt fett består av olivenolje og rapsolje sammen med oljen som finnes i fet fisk som laks og tunfisk.
Komplekse karbohydrater finnes i frukt og grønnsaker utgjør de resterende 40 prosent av kaloriene. Velg hele korn for en annen sunn kilde til fiber og komplekse karbohydrater.

Vitaminer og kosttilskudd

Fiskeolje kosttilskudd er viktig hvis du ikke spiser mat som inneholder omega 3 fettsyrer. Ekstra kalsium kan være nødvendig for å unngå osteoporose. Voksne kvinner over 50 år bør inneholde 1200 mg kalsium i kostholdet. Ta en multivitamin i tillegg til å sørge for at du får de riktige næringsstoffene.

Sunn livsstil

Å miste vekt i overgangsalderen kan være vanskeligere enn da du var yngre. Vedta en sunn livsstil som inkluderer en godt balansert kosthold og mosjon er den sunneste tilnærming til å miste vekt. Ta 30 minutter med kardiovaskulær trening minst fem ganger i uken for å hjelpe til med vekttap. Finn en aktivitet som du liker som å gå eller svømme for å oppmuntre til deltakelse hver dag.