Superfoods å øke humøret

February 15

Superfoods å øke humøret


På et tidspunkt i livet, en person har en tendens til å oppleve en ugunstig humør. Lav energi, undertrykkelse og depresjoner er blant resultatene av stemninger som kan trenge et løft. For å øke en stemning, må du engasjere seg i noe som tilfredsstiller eller opplyser tenkemåte. Det er mange forslag som brukes til å bidra til å øke stemninger, noen inkludert medisiner. Men det er enklere metoder praktiseres for de som ikke trenger eller ønsker å ta medisin --- metoder så enkelt som å spise en deilig og sunt måltid.

Begynn med frokost

Det er mulig at alle var en gang fortalt at frokost er dagens viktigste måltid i løpet av dagen. Starter dagen med et godt balansert måltid kan øke sjansene for å ha høyere energinivå som resulterer i bedre humør. Korn og hele korn som havregryn er riktig humørfremmende matvarer. Lettmelk er også en flott stemning stimulator som gir den ekstra kick av vitamin D.

Har noen Fjærkre

Fisk inneholder en meget høy bestanddel av omega-3-fettsyrer som er kjent for å bidra til å forbedre stemningslidelser som depresjon. Laks og ørret er bra for hjernens signalstoffer som hjelpemiddel i å kontrollere humør avvik. Extra virgin olivenolje gir også sunnere næringsstoffer for kroppen. Når kombinert med fisk, fremmer olivenolje en deilig metode i lindrende bitre følelser.

innlemme Fiber

Fiber er en kilde som finnes i mat som bidrar til å regulere kroppen. Når kroppen er regulert og spyles av giftige stoffer, har hjernen mindre stress om og kroppen føles mer avslappet. Fiber rik mat inkluderer hele korn produkter, nøtter, frukt og grønnsaker. En vanlig og fordelaktig fiber snack omfatter valnøtter som er kjent for å inneholde humørstyringer, omega-3 fettsyrer. Andre fiber rik mat kan inkludere havre, solsikkefrø, bananer og grønne grønnsaker.

Folsyre Foods

Mange matvarer som folk forbinder med å være sunne valg inneholder en ingrediens som fremmer høyere serotoninnivået. Serotonin er kjent for å gjøre en person føler seg bra. Grønne grønnsaker som rosenkål, asparges og spinat er vanlige folsyre matvarer som også gir som trengs vitamin D. Vitamin D-mangel kan føre til ubehagelige stemninger. Soyabønner og svarte bønner er også svært rik på folsyre.

Ikke glem Something Sweet

Studier har vist at sjokolade, spesielt mørk sjokolade kan hjelpe som en stressavlastning. Forbruker høy protein snacks er også en fin måte å nå et bedre humør. Yoghurt, peanøttsmør og vibrering er perfekte desserter for det ekstra løft og gode valg i å tilfredsstille en søt tann.