Naturlig Acai Berry Diet

June 28

Naturlig Acai Berry Diet


DietsInReview.com, et nettsted som gir deg fra leger og ernæringsfysiologer på dietter, skriver om Acai Berry Diet at det er en av de sunneste og mest naturlige dietter i tilværelsen. Den Acai Berry er høstet i regnskogen i Brasil og smaker som en blanding mellom bær og sjokolade. Men bare fordi det smaker som sjokolade betyr ikke at det tapper du liker sjokolade. Acai er fylt med naturlige energikilder, så vel som antioksidanter, aminosyrer og essensielle fettsyrer. Den Acai Berry Diet er en av de sikreste og mest effektive dietter på markedet.

Prøv presenterer Acai bær i flere måltider gjennom dagen

En god måte å få kroppen din (og smaksløker) som brukes til Acai Berry Diet er ved å innføre det i flere matvarer i løpet av dagen for de første par ukene. Acai bær kan vanligvis finnes i lokale helse-butikker eller organiske matbutikker. Vanligvis kan du bare finne acai bær frosset fordi det er den beste måten å bevare dem i sin tur fra Brasil. Men selv når tørket, de fortsatt beholde sine helsebringende egenskaper.

Fordi det er en mat som smaker så godt som det er sunt for deg, det fungerer veldig bra i en rekke matvarer. Prøv å legge den til dine måltider til frokost for en sunn måte å starte hver dag. De bake lett i muffins, kjeks og kaker. De fungerer også godt å gi vanlig granola og frokostblanding noen smaken, og de hjelper deg å luke ut søtstoffer fra kosten som Acai Berry er en av de sunneste kildene til sukker.

Også prøve å erstatte is til lav-fett frossen yoghurt og legge noen bær. En halvliter iskrem kan være hundrevis, om ikke tusenvis, av kalorier. Frozen yoghurt kan være mindre enn hundre kalorier og være like velsmakende med acai bær lagt til.

En Sample Daglig diett rik på Acai bær og Antioksidanter

Hvis du ønsker å bruke acai bær som mer av en antioksidant supplement som "flush" kroppen som du avanserer i en diett høy i antioksidanter, vet at en diett utelukkende bestående av acai bær eller acai juice (som det gjorde etter MonaVie) vil ikke være nok til å gjøre kroppen din godt.

Antioxidantreference.com, et nettsted som gir informasjon om mat med høyt antioksidant og rensende egenskaper, sier at kosttilskudd alene ikke vil ha samme effekt som kosttilskudd sammen med matvarer rike på antioksidanter. De foreslår følgende diett:

Til frokost, har noen hel-korn toast med en bolle med granola blandet med en kopp acai bær. Vask det ned med et glass av grønn te.

Til lunsj, spise en salat rik på spinatblader, tomater og gulrøtter. Hvis du liker å legge til et par søtsaker til salat, prøve å legge noen acai bær. Drikk drue juice eller en annen glass av grønn te.

Til middag kan du prøve å spise så mange bær som mulig. En smoothie av bringebær, jordbær, acai bær og blåbær vil la magen hvile for natten. Tross alt, det er alltid bedre å spise mindre om natten og mer til frokost og lunsj.

Viktigst, alltid huske å drikke så mye vann som mulig i løpet av dagen.