Hvordan gjenkjenne Kjennetegn på autisme

June 17

Hvordan gjenkjenne Kjennetegn på autisme


Lær hvordan å gjenkjenne egenskapene til autisme.

Autisme er en hjerne utvikling lidelse preget av svekket sosial interaksjon. Det er en type begrenset og repeterende atferd. Tegnene på autisme er ofte tydelig fra en svært tidlig alder.

Det er flere karakteristiske mønstre som du vil gjenkjenne i et barn som har autisme. Ved å først lære å gjenkjenne egenskapene til autisme, vil du ta det første skrittet mot å hjelpe mennesker med autisme.

Bruksanvisning

1 Antall personer som er kjent for å ha autisme har økt dramatisk siden 1980-tallet, blant annet som følge av endringer i diagnostiske prosedyrer. Det finnes også en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for autisme.

Alle typer autisme har autistiske symptomer i ulike grader. Imidlertid vil ikke alle autistisk person show hver karakteristisk for autisme. Noen barn vil ha flere tegn på autisme enn andre barn.

2 Vanligvis kan et barn med autisme har vansker med ulike aspekter av deres liv. Disse vanskelighetene vil variere fra antisosial atferd å regelrett aggressivitet mot andre.

I utgangspunktet kan du tror at barnet stiller asosial atferd, men hvis barnet er autistisk han kan bare bli overveldet av alle de sanseinntrykk som kommer fra samspill med sine omgivelser.

3 Andre vanlige atferdsmessige egenskaper som autistiske barn utstillingen inkluderer manglende fleksibilitet, raserianfall, meltdowns, aggressiv atferd, selvskading, og intens opptatthet med en spesiell interesse.

4 Dessverre mange barn med autisme lider av kommunikasjonsproblemer. Egenskaper som du kan observere er en mangel på conversational gjensidighet, lite eller upassende øyekontakt, manglende evne til å forstå dine følelser, og vanskeligheter med å forstå humor.

5 Barn med autisme vanligvis lider av sosiale problemer. De har problemer med å gjøre og holde venner, samt manglende utviklede sosiale ferdigheter. De er ikke villige til å dele sine følelser med andre.

6 Forhåpentligvis vil du ha en bedre ide om hvordan å gjenkjenne egenskapene til autisme nå. Det vil imidlertid ta en medisinsk faglig for å diagnostisere barnets tilstand. Bare fordi barnet ditt viser kjennetegn ved autisme betyr ikke at han er autist.

7 oppdra et barn med autisme vil definitivt presse deg til dine grenser. Bare husk at når du merker et barn som autistiske mennesker vil se på ham annerledes. Dessverre kan dette forsterke den negative atferden, så sørg for å behandle barnet ditt med kjærlighet og respekt som et normalt barn.

Mens du er her bør du ta en titt rundt eHow for mer informasjon om autisme.