Forskjellen mellom Pure Olive Carrier Oil & Extra Virgin Olive Oil

October 26

Forskjellen mellom Pure Olive Carrier Oil & Extra Virgin Olive Oil


Pure oliven carrier olje er en lavere grad av variasjon vanligvis brukes til å fortynne essensielle oljer for hudpleie formål, mens extra virgin olivenolje er den beste, reneste form av produktet og som oftest brukes til å legge smak til matvarer.

Bakgrunn

Olivenolje er laget av massen av oliven. Pressing og prosessering av olivenolje produserer en rekke forskjellige versjoner med forskjellige kvaliteter.

Extra Virgin Olive Oil

Olivenolje er avledet fra den innledende pressing av oliven. Det er minst behandlet av alle olivenoljer og er hentet uten varme eller kjemikalier. Jo nærmere den naturlige tilstand en olje er, jo bedre er kvaliteten.

Pure Olive Carrier Oil

Ren olivenolje, ofte referert til som olivenolje, er en mindre grad av variasjon som utsettes for behandling, filtrering og raffinering. Denne type olivenolje er ofte blandet med extra virgin olivenolje.

Bruker

Ren olivenolje er en utmerket carrier olje som kan blandes med noen dråper svært konsentrert eteriske oljer i hudpleie behandlinger. Det fuktende og gunstig for huden, og kan brukes for massasje og hud og hår behandlinger. På grunn av sin høye kvalitet, er extra virgin olivenolje vanligvis brukes i mat matlaging og forberedelser, samt beste kvalitet hudpleieprodukter.

Pris

Ikke overraskende, er extra virgin olivenolje betydelig dyrere enn ren olivenolje.