Coral Kalsium for vekttap

October 29

Coral Kalsium for vekttap


Ifølge Dr. Stephen Barrett, medvirkende forfatter for QuackWatch.org, en vaktbikkje stedet for kosttilskudd på markedet, er korall kalsium kosttilskudd sies å være avledet fra restene av levende koraller som har falt fra korallrev. De er kalkstein, hvilke organismer i korall opprinnelig produsert som et beskyttende skall. Han sa tilbydere av korall kalsium presentere det som en all-around helse forsterke supplement, men det hjelper forbrukerne gå ned i vekt som selskapene hevder?

Hvordan Kalsium Støtter vekttap

Ifølge en 2009 studie mars av British Journal of Medicine, har kalsium vist seg å forakte på vekttap. En gruppe kvinner ble invitert tilfeldig til å delta i en 15-ukers eksperiment. Alt ble gitt strenge retningslinjer for hvor mange kalorier de kunne svelges, men halvparten av kvinnene fikk beskjed om å ta en tablett daglig som inneholder 1200 mg kalsium. Ved slutten av de 15 ukene, ble kalsium gruppe som er vist å ha mistet 6 kg (11 pund), mens den andre gruppen ble vist å bare har mistet 1 kg (2 pounds). De kom til den konklusjon at de som hadde en mangel på kalsium ble fristet til å spise mer for å gjøre opp for det, mens en overflod av kalsium dempet ens appetitt.

Studien forfattere sa at kvinner begynte å merke en endring i vekt i løpet av to uker.

Mike Adams, en medvirkende skribent for NaturalNews.com, sier at coral kalsium er en "enkel, sikker måte å legge til kalsium i kosten som du trenger for å støtte din vekttap innsats." Han sa at mange amerikanere tror at å spise en skive ost pizza eller drikke et glass melk er sunne måter å få mer kalsium, men pizza er lastet med natrium og mettet fett og melk inntas med for mange hormoner for å telle. Coral kalsium, sier han, har en av de høyeste konsentrasjonene av kalsium i noen supplement på markedet, og kalsium har vist seg å støtte vekttap.

Tar Coral Calcium

Coral kalsium kan kjøpes på de fleste apotek butikker hvor over-the-counter kosttilskudd er solgt. Walgreens.com og iHerb.com både skip korall kalsium. Per september 2009, en flaske med over 300 kapsler selges for nesten $ 20, og flasken sies å ta mellom ett og tre piller om dagen. Den ernæringsmessige fakta sier at hver 1000 milligram kapsel inneholder 350 milligram kalsium.

Fordi koraller inneholder spor av mangan, strontium og selv uran, er tillegget ikke er bra for oss eller våre magen. Sharon Lawrence skrev en artikkel om kalsiumtilskudd for USAToday.com i 2004 som sagt at de viktigste bivirkningene av alle kalsium piller, ikke bare koraller kalsium, er gastrointestinale problemer, gass, oppblåsthet og magesmerter. William Keane, direktør for Conservation Science and Reef Check, fortalte Lawrence at det var mye tryggere måter å få kalsium. Skjær, sa han, er under konstant trussel fra økologiske og menneskeskapte farer.

Medisinsk Farene ved Coral Calcium

Coral kalsium produkter er sammensatt av kalsiumkarbonat som finnes i vanlige bergarter og kalksteinsforekomster. Vitenskapelig, er det ikke mye forskjell mellom koraller kalsium og andre kalsiumtilskudd som tums. Men Dr. Barrett sier han er ikke overbevist om at coral kalsium er et bedre alternativ enn å justere kostholdet til å inkludere mer kalsium-rik mat (som ost, brokkoli og skummet melk).

Mens Dr. Barrett skriver at koraller kalsium kan virke som det er rett og slett en konsentrert form for kalsium som har vist seg å hjelpe folk ned i vekt. Det er bare ikke i veien Barefoot antyder.

Først Dr. Barrett skriver, det er den psykologiske faren for å fortelle folk at kalsium hjelper dem å miste vekt uten også å fortelle dem om farene ved inntak av for mye av ett mineral. Dr. Barrett peker på påstanden om at Robert Barefoot, utvikleren av koraller kalsium pille gjør når han sier i sin infomercial som i "alle kulturer der folk lever veldig lenge, alle mennesker konsumerer 100.000 milligram kalsium." Dr. Barrett påpeker at selv nær så mye kalsium ville føre til nyresvikt og den visse død. Han skriver at Institute of Medicine anbefaler ikke mer enn 2500 milligram per dag.

For det andre gjør Barefoot ingen omtale av å supplere moderate mengder av koraller kalsium med et sunt kosthold. Det er ikke, som Dr. Barrett sa, koraller kalsium som vil få deg ned i vekt. Det er moderering av ens appetitt som kommer med økende kalsiuminntak som hjelper en å miste vekt. Også, mens en økning i kalsium har vist seg å hjelpe til med hypertensjon og andre sirkulasjonsproblemer, er det tillegg av trening i ens kosthold som holder hjertet pumpe sterk, ikke popping av piller.