Hvordan bruke gurkemeie som en urtemedisin

December 15

Hvordan bruke gurkemeie som en urtemedisin


Du kan bruke gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie fordeler en sunnere levende stil. Du er sikkert kjent med å bruke denne indiske krydder til å lage mat måltider med. Men gurkemeie beskytter organer immunsystem og kan brukes som en healer. Den kinesiske og indiske kulturer har brukt gurkemeie som medisin. Urtemedisin kan være en naturlig måte å helbrede kroppen din, og også beskytte den. Gurkemeie er en naturlig urtemedisin som har ganske mange effekter som du kan dra nytte av. Sjekk med legen din før du tar gurkemeie, spesielt hvis du tar noen medisiner.

Bruksanvisning

1 Bruk gurkemeie til å behandle sår, kutt, cyster og andre hudsykdommer. Gurkemeie er vellykket ved behandling av sår, kutt, cyster, eksem og andre hudsykdommer. Det er en naturlig antibiotika, som ble brukt på soldater under 2. verdenskrig for å behandle pistol skutt sår. Gjør et tempo og bruke til å dekke med gasbind. Gurkemeie vil farge klær permanent.

2 Bruk gurkemeie for leddgikt og å lette smerter. Gurkemeie kan redusere betennelse, spesielt i bein. Det er best å bruke gurkemeie ekstrakt, som et supplement i helse-butikker. Siden det er anti-inflammatorisk, kan du bruke den som en naturlig måte å redusere smerte. Narkotika er ekstremt farlig å ta anyways, så bruk gurkemeie hvis du er i smerte.

3 Bruk gurkemeie for å forebygge kreft. Gurkemeie har blitt sagt å drepe kreftceller i kroppen. Ifølge studier, en teskje gurkemeie en dag kan være i stand til å bidra til å forhindre kreft. Gurkemeie vil bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Den gule fargen kjent som curmumin griper inn med kreft voksende celler i kroppen.

4 Bruk gurkemeie til behandling av diabetes. Det anbefales å ta to teskjeer om dagen, med de som har diabetes. Gurkemeie kan forebygge diabetes 2, og kan hjelpe de som sliter med å gå ned i vekt. Gurkemeie kan også være nyttig i behandling av Alzheimers sykdom. Du kan finne gurkemeie som faktiske kapsler på en helse-butikken.

5 Andre bruksområder for gurkemeie som en urtemedisin. Gurkemeie kan behandle gallestein, fordøyelsesbesvær, dårlig sirkulasjon, hjertesykdom, anemi, matforgiftning og parasitter.

Hint

  • Det kan føre til en urolig mage. Ikke overforbruk gurkemeie. Vanligvis én til to kapsler daglig.
  • Sjekk med legen din før du tar gurkemeie. Hvis du tar visse medisiner, kan det ikke være for deg.