Hvordan bli kvitt loppene innendørs og utendørs

July 6

Hvordan bli kvitt loppene innendørs og utendørs


Lopper kan være et reelt problem for kjæledyret ditt, og for deg. De kan virke ganske ufarlig, før de formere seg og du finner ut at du og ditt kjæledyr ikke kan stoppe å skrape på grunn av alle loppebitt. Hvis du har lopper inne i huset ditt, kan du satse på dyrene plukket dem opp fra utsiden av huset. For å fullstendig kvitte seg med alle de lopper, må du behandle utsiden og innsiden på samme dag.

Bruksanvisning

innendørs

1 Fyll badekaret med en tomme eller to av lunkent vann. Legg litt oppvaskmiddel. Plasser kjæledyr i såpevann og skumme ham opp. Holde dyret såpe for en total på fem minutter. Dette vil være nok tid til å drepe eventuelle lopper på kjæledyret ditt.

2 Tørk kjæledyret ut, men holde henne på badet. Du må behandle resten av ditt hjem og utendørs slik at kjæledyret ikke blir infisert igjen. Bare sørg for at kjæledyret ditt har en mat og vann rett på badet.

3 Støvsug hele huset. Fjern umiddelbart støvsuger pose og legg den i en søppelpose. Knyt søppelpose stramt og sette den i en utendørs søppelbøtta med lokk. Dette vil fjerne en god del av lopper.

4 Bland 1 1/2 lbs. av næringsmiddelkvalitet kiselgur, 1 1/2 lbs. boraks og en kopp salt sammen. Dryss blandingen i hele huset og la den sitte i en dag eller to, og deretter suge den opp. Dette vil drepe resten av lopper, fordi diatoméjorden er skarp og vil trenge gjennom skjelettet av lopper, og salt og boraks vil suge opp all fuktigheten i miljøet.

5 Vask kjæledyret sengetøy med varmt såpevann mens du venter på at salt for å fungere. Deretter kan du begynne å behandle din hage.

Utendørs

6 Sett på en maske og et par hansker.

7 Kast mat-grade kiselgur hele hagen din. Dette fungerer akkurat som det gjorde innendørs, bortsett fra at du slipper å støvsuge den opp.

8 Dryss sedertre chips rundt plenen din. Lopper hater lukten av sedertre og vil bli klar over plenen i fremtiden.

Hint

  • Snakk med dyrlegen om en loppe medisiner som kan gis en gang per måned til kjæledyret ditt. Denne medisinen vil holde kjæledyret fra noensinne å få lopper igjen.