Hvordan identifisere Ketamin Bruk

October 1

Hvordan identifisere Ketamin Bruk


Ketamin hydroklorid er også kjent som Cat Valium, K, Special K og vitamin K. Det er hallusinogen ofte markedsført på gaten som en klubb narkotika. Ketamin er blitt brukt i provisjon av dato voldtekter i hele landet. Lær noen grunnleggende fakta om hvordan identifisere Ketamin.

Bruksanvisning

1 Forstå at den tiltenkte medisinske formål Ketamin er som et dyr beroligende. Det gjør oftest det til gaten i form av tyveri fra veterinærklinikker eller når medisinen blir fraktet til klinikkene.

2 Vet at Ketamin kommer i flytende form, som deretter brukes i drinker eller brukes til å forfalske rykende materialer. Det kan også komme i en pulverform som kan bli oppløst og injisert eller forbrukes.

3 Innse at brukere av Ketamin beskrive intense hallusinasjoner som inkluderer visuelle, olfactory og hørbare opplevelser. "Høy" fra Ketamin varer alt fra 30 minutter til 2 timer. Brukere beskriver ofte en ut-av-kroppen-opplevelse og sensoriske avløsning som ligner på en nær-døden-opplevelse.

4 Innse at med få unntak, kan en hvilken som helst ungdom kjøpe Ketamin uten å bli stilt spørsmål om deres intensjoner eller om å bryte loven. Produktet er allerede i enkelte husholdninger. I tillegg til det, kan stoffet bli transportert i et barns lomme uten at noen merker.

5 Vit at Ketamin er luktfri og smakløst. Dette faktum gjør det en enkel våpen for rovdyr som deltar i dato voldtekt. Ketamin har også en hukommelsestap effekt som etterlater ofrene i stand til å huske hendelser etter forbruker ketamin.

Hint

  • Snakk med barnet ditt om farene ved bruk av rusmidler. Studier har vist at når foreldre snakker med barna sine om farene ved spesifikke legemidler, barna er mindre sannsynlighet for å eksperimentere fordi de har kunnskap om de negative konsekvensene av å ta narkotika.