Hjelp for de med livmorhals Degenerative Disc Disease

January 1

Cervical degenerative plate sykdom er en smertefull tilstand som kan være ganske ødeleggende. Cervical plate sykdom kan være et resultat av en bilulykke, en idrettsskade, en husholdning fall eller aldringsprosessen. Degenerative plate sykdom kan gjøre de mest vanlige oppgavene vanskelig uten behandling, trening eller en annen type intervensjon.

livmorhals~~POS=TRUNC Traction

En av de vanligste problemene med cervical degenerative plate sykdom er referert smerte til skuldre, armer og / eller hender. En jernbane enheten kan bidra til å avlaste trykket som oppstår når en plate kommer ut av stilling og setter press på ryggmargen. Traction lindrer nerve rot komprimering.

spinal Manipulation

Et besøk til en kiropraktor kan lindre smerter forårsaket av degenerative plate sykdom. Dette er ikke den mest konsekvente tilnærming, og mye av suksessen har å gjøre med den enkelte pasient. Hvis du er i relativt god stand (utenfor cervical degenerative plate sykdom) kroppen din kan reagere bedre på spinal manipulasjon. Men hvis du har condition problemer, kan det være vanskeligere å få de resultatene du ønsker.

livmorhals~~POS=TRUNC epidural

En cervical epidural prosedyre kan ha dramatiske resultater. En epidural steroid skudd nær den syke platen kan tjene to formål. Ikke bare vil det redusere eller bli kvitt smerten du føler, er det også et enestående diagnostisk verktøy for legen din. Hvis epidural steroid skudd er vellykket og smerte forsvinner, vil legen din vite det nøyaktige stedet for degenerative plate sykdom, og det vil hjelpe ham å komme opp med en permanent løsning på problemet.

Kirurgi

Kirurgi kan være i løpet av handlingen når det refereres problemene begynner å forverres. For eksempel kan du begynne å miste kontrollen over noen av dine ekstremiteter. Hvis du holder et glass i hånden, og du slipper det uten grunn, kan livmor degenerative plate sykdom bli verre. Du kan utvikle blære eller tarmproblemer. I disse tilfellene kan cervical spinal fusjon være berettiget.