Hvor kan jeg finne symptomer på Parkinsons sykdom?

May 28

Parkinsons sykdom er en bevegelsesforstyrrelse som påvirker pasientens motoriske ferdigheter, tale og andre funksjoner, som humør og atferd. Det finnes en rekke ressurser på å finne symptomer på Parkinsons sykdom.

Spør legen din eller sykepleier

Familien din lege eller sykepleiere i staben på kontoret hans kan hjelpe deg med å identifisere symptomer på Parkinsons sykdom. Din legekontor har også trolig noen pasientinformasjon om sykdommen som ville tillate deg å gjøre ekstra lesing.

Bruk Regjerings Resources

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag og National Institutes of Health (NIH) Medical Encyclopedia begge tilbyr informasjonssider på Parkinsons sykdom, hvor du kan finne symptomer, årsaker og behandling. NIH og medlems instituttene er ansvarlig for finansiering og gjennomføring av en betydelig del av forskningen for Parkinsons sykdom.

Sjekk Pasient Advocacy organisasjoner

Pasientgrupper er alltid et godt sted å lete etter symptomer på Parkinsons sykdom, på grunn av nettverk av støtte og informasjon rettet mot en pasient publikum. Organisasjoner som National Parkinson Foundation og Michael J. Fox Foundation har online ressurser der du kan lese om symptomer på Parkinsons sykdom.

Legers grupper

Et annet godt alternativ for å finne symptomer på Parkinsons sykdom er online ressurser utviklet av leger og de organisasjoner som representerer innen nevrologi. The American Academy of Neurology informasjons nettstedet har en egen side dedikert til Parkinsons sykdom, hvor du kan finne symptomer, behandling og informasjon om pågående kliniske studier.

Trusted pasientinformasjon nettsteder

Pålitelige kilder som Mayo Clinic har informative nettsteder satt opp for forbrukere som ønsker å lære mer om Parkinsons sykdom. Symptomer på Parkinsons sykdom, informasjon om hva du kan forvente etter en diagnose, behandling og annen viktig informasjon er lett tilgjengelig.