Holistisk behandling av Karsinoid Cancer

April 19

Karsinoid kreft er en langsomt voksende kreft som forårsaker tumorer i magen, appendix tynntarm og lunger. Det er også mulig for svulster å vokse i de reproduktive organer, som testiklene eller eggstokkene, ifølge Mayo Clinic. I de tidlige stadiene av denne tilstanden, er det ikke mange symptomer. Men som kreften utvikler du kanskje legge merke til magesmerter, rektal blødning eller brystsmerter. Ifølge Mayo Clinic, kan alternative behandlinger bidra til å redusere noen av symptomene på denne tilstanden.

avslapping behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, alternative behandlinger for karsinoid kreft fokus på stressreduksjon. Massasje, mekling og yoga kan bidra til å redusere stressnivået i kroppen, noe som kan redusere rødme i huden (som er et vanlig symptom på karsinoid kreft).

Snakk også med legen din om å trene Tai Chi for å redusere stress. Tai Chi er en kampsport som har vært praktisert i mange år og har sin opprinnelse i Kina. Teknikken fokuserer på å styrke interne energi i kroppen.

Diet endringer

Når diagnostisert med karsinoid kreft, er det viktig å spise et sunt kosthold som støtter et sterkt immunforsvar, ifølge Mayo Clinic. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner. Snakk også med legen din om å legge oppgaven til din daglige rutine. Fysisk aktivitet kan bidra til å redusere stress, noe som gjør at kroppen din til å takle tilstanden bedre. Etablere en sunn søvn rutine slik at kroppen føles uthvilt og kan fokusere på healing.

Når skal ringe en lege

Karsinoid kreft tillater kroppen å skille ut flere kjemikalier og hormoner, noe som kan føre til komplikasjoner. Kontakt legen din hvis ansiktet og halsen blir spylt, har du problemer med å puste eller erfaring diaré, råder Mayo Clinic. Også lege hvis dine bein ser ut til å øke i størrelse. Utvidelse av bein kan vises på ansikt, føtter og hender. Dette er et tegn på ekstra hormoner som blir gitt ut i lungene, som er en sjelden komplikasjon av karsinoid kreft.