Opti Free Kontakt Solution Ingredienser

February 16
Opti Free Kontakt Solution Ingredienser

Den Opti Free Kontakt Solutions serien er laget av Alcon, et selskap som har spesialisert seg på eye-care produkter siden 1945 og er blant verdens & # 039; s største produsenter av kontaktlinser rengjøringsmidler. Alcon & # 039; s Opti Free Multi-Purpose Desinfisering løsninger er de mest populære produktene, siden de inneholder rekondisjonering væsker som hindrer kontaktlinser tørker ut og gir en måte å lagre objektiver samtidig beskytte mot bakterievekst. Den Opti Free Multi-Purpose desinfeksjonsløsningen inneholder en rekke ingredienser: buffere, en fuktighetsgivende agent, condition agenter, desinfeksjonsmidler og rengjøringsmiddel.

buffere

Et buffermiddel er en forbindelse som hindrer en løsning fra å bli enten for sur eller for alkalisk. Skarpe svinger i begge retninger - en lav pH eller høy pH - kan skade den delikate overflaten av kontaktlinser. Opti Free Multi-Purpose desinfisering løsning inneholder to buffere som holder pH stabil og nøytral - natriumborat og natriumklorid.

Moisturizing Agent

For å holde overflaten av kontaktlinser fuktig og smidig, og for å hindre at overflaten tørker ut, Opti Gratis kontaktlinse Solutions inneholde væsken propylenglykol. Ifølge Dow.com, er propylenglykol en fargeløs, luktfri væske som er en sterkt fuktighetsbevarende middel. Fuktighetsbevarende midler er forbindelser som tiltrekker seg og holde på vann og kan opprettholde en viss vanninnhold i en løsning som er forholdsvis stabil til tross for de ytre omgivelser. Propylenglykol holder kontaktlinser smurt og gjør dem mer behagelig å bære.

Klimaanlegg Agenter

Den Opti Free Replenish Multi-Purpose desinfeksjonsløsningen inneholder en proprietær condition formel kjent som TearGlyde. TearGlyde består av to aktive ingredienser - Tetronic 1304 og C9-ED3A. Sammen utgjør disse forbindelsene kondisjonere kontaktlinser ved å øke mengden av tårer, eller fuktighet, på overflaten av øyet som vil bli tiltrukket og holder seg til overflaten av linsen når satt på plass. Denne økningen i objektivet & # 039; "Fukting" gjør kontaktene mer komfortabel og forbedrer sine prestasjoner. Den TearGlyde formel hindrer også oppbygging av kalkavleiringer på linsene.

desinfeksjonsmidler

Opti Free Multi-Purpose desinfiseringsløsninger bruke to forbindelser som konserveringsmidler og desinfeksjonsmidler: Polyquad og Aldox. Begge er ekstremt potente desinfeksjonsmidler mot sopp- og bakterievekst mens den er skånsom for øynene. De er også allsidig: sine desinfiserende egenskaper er de samme for både myke kontaktlinser og silikon hydrogel linser.

rengjøring Agent

Natriumsitrat er sammensatt i Opti Free kontaktlinser Løsninger som er ansvarlig for å holde linsene rene av lysozym protein innskudd som kan akkumuleres på overflaten av kontakter etter langvarig bruk.