Hvordan motivere deg selv til å trene om morgenen

April 15
Hvordan motivere deg selv til å trene om morgenen

Psyching deg opp for trening kan være et ork som helst på dagen, men det kan virke nesten umulig når du trenger å dra deg ut av sengen for tidlig morgen trening. Enten du står opp for en tidlig morgen joggetur, yoga rutine eller styrke-trening diett, er det enkle faktum at du bor under sengen dekker er generelt mye morsommere enn å engasjere seg i en anstrengende fysisk trening. Nøkkelen til å motivere deg selv til å trene i morgen, er å fokusere på å gjøre fysisk aktivitet mer attraktivt.

Trinn 1

Snakk med et familiemedlem eller en venn om å bli din morgen trening partner, foreslår juni Kahn, American Council on Exercise-sertifisert personlig trener og medforfatter av "Morning Cardio Økter." Sørg for at du velger en som er glad og fornøyd i morgen ; det siste du trenger er en treningsøkt landsmann som safter din positiv energi av klager om å få opp med fuglene. Planlegge en tidlig morgen, før trening motiverende telefonsamtale mellom de to av dere; gi etter for fristelsen til å falle tilbake i søvn blir mye vanskeligere hvis du vet at du er i ferd med å få en telefonsamtale og pep-talk.

trinn 2

Forbered treningen elementer før du går til sengs kvelden før tidlig morgen øvelse diett. Få en vannflaske klar og fylle din gym bag med noen spesialisert utstyr du måtte trenge. Legg din trening klær ut på toppen av kommoden din, slik at du kan få kledd raskt og enkelt når du våkner.

trinn 3

Finn et objekt eller et element av klær - for eksempel en badedrakt eller et par skinny jeans - som representerer fitness og vekttap mål. Lå det valgte elementet i en fremtredende plass på soverommet, å plassere den slik at du ser det når du våkner opp om morgenen.

Trinn 4

Programmere vekkerklokke slik at den vekker deg med en inspirerende budskap som hjelper du fokusere på dine treningsmål. Hvis vekkerklokken ikke har en rekord alternativ, sjekk din mobiltelefon, siden mange modeller gjør det mulig å pre-registrere en melding for bruk som en alarm. Marker et vekttap eller fitness mål i alarmmelding eller bare ta en inspirerende sitat fra din favoritt workout video eller bok.

Trinn 5

Gå til sengs tidlig natten før morgen trening. Tegn gardiner eller persienner eller don en søvn maske for å hjelpe mørkere soverommet. Omorganisere tidsplanen for å sikre at du får sju til åtte timers søvn hver natt; ikke bare gjør dette øke sjansene for oppvåkning chipper og munter for din morgen trening, men det holder også kroppen i å produsere store mengder diett-busting ghrelin, en appetitt øker hormonet drevet av mangel på søvn, sier Cathleen Murakami, 20- år veteran profesjonell treningsinstruktør og forfatter av "Morning pilates treningsøktene."

advarsler

  • Sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du starter et treningsprogram for første gang, eller hvis du har vært borte fra treningsprogrammer for en stund, eller hvis du har noen kroniske helseproblemer.

Tips

  • Self-motivasjon er en pågående øvelse. Det er altfor lett å få side-sporet fra dine mål ved distraksjoner eller en gretten stemning først i morgen. Minn deg selv hvor god du vil føle etter trening og hvordan gratis du vil være å takle eller nyte resten av dagen.

Du trenger

  • Alarm klokke