Recovery Fra Laser Eye Surgery for Torn Retina

May 30

Operasjonen for en revet netthinnen er gjort med en frysing teknikk som kalles cryosurgery eller med laser kirurgi. Denne prosedyren kan ofte bli utført midt i legekontoret uten behov for et sykehusopphold. Utvinning fra kirurgi kan være ubehagelig for noen dager, men medisiner bidra til å redusere smerte. En netthinnen reparasjon kirurgi hindrer den uunngåelige blindhet som vil oppstå hvis en revet eller frittliggende netthinnen ikke er reattached.

etter kirurgi

Du må kanskje smertestillende medikamenter etter operasjonen, og legen vil foreskrive disse stoffene. Operasjonen kan kreve at legen for å fjerne glasslegemet gel fra øyet og erstatte den med en gassboble å presse netthinnen tilbake på plass på baksiden av øyet. Hvis du har en gassboble injiseres under operasjonen, vil legen anbefale at du holder hodet i en bestemt posisjon for en kort tid.

Du kan også ha å holde øye beskyttet med en oppdatering etter operasjonen. Du vil bli bedt om å flytte hodet sakte og unngå å se for mye på TV eller lese i de første ukene etter operasjonen.

Syn

Det kan ta litt tid før synet ditt er gjenopprettet etter en netthinnen laser kirurgi. Noen pasienter ta måneder å se en forbedring av sin visjon. Få en ny resept for briller etter operasjonen for å forbedre din visjon. Noen pasienter ikke gjenopprette deres syn etter operasjonen i det hele tatt. Dette er vanligvis på grunn av en alvorlig avløsning som har vært til stede på en stund.

Legen kan anbefale en annen prosedyre for å gjenopprette visjon om netthinnen reparasjon ikke er vellykket. En frittliggende revet retina vil føre til et synstap hvis det ikke er festet til baksiden av øyet veggen. Selv med en ny operasjon, noen pasienter ikke er i stand til å gjenopprette sin visjon.

Tilbake til normale aktiviteter

Den postoperative instruksjoner varierer mye fra pasient til pasient under retinal kirurgi. Begynnelsen stadier etter operasjonen er det viktigste for utvinning. Legen kan begrense dine vanlige aktiviteter som for eksempel å løfte å holde operasjonsstedet beskyttet etter inngrepet.

Følg legens instruksjoner etter operasjonen og ta medisiner som foreskrevet. Alle operasjoner innebærer en risiko. Du bør fortsette medisiner for andre forhold. Øyedråper som du brukte før operasjonen ikke kan brukes med mindre regissert av øyelegen.

Ikke gå tilbake til normale aktiviteter før legen har fortalt deg. Tunge løft mer enn tjue pounds bør likevel unngås i denne perioden. Enhver aktivitet som krever at du anstrenge kan påvirke din retinal kirurgi.