Hvordan overføre en resept til Kroger

May 27

Hvordan overføre en resept til Kroger


De fleste Kroger supermarkeder har i butikken apotek som kan fylle din resept med et navn merkevare eller generisk legemiddel. Kroger tilbyr et tilknyttet drivstoff kampanje som gir deg en rabatt på 10 cent per gallon hver gang du fyller to resepter, som i 2010. Kroger noen ganger har andre kampanjer relatert til overførte resepter. Hvis du allerede har fylt en resept på et annet apotek, men ønsker å overføre resept til Kroger for påfyll, må du ringe eller besøke din lokale Kroger apotek.

Bruksanvisning

1 Les din nåværende resept etiketten og finne navnet og telefonnummeret til apotek som fylte resept og navnet på medisinen. Slå opp navnet og telefonnummeret til den legen som foreskrevet medisiner.

2 Besøk Kroger butikken locater siden og skriv inn ditt postnummer for å finne telefonnummeret og gateadressen til nærmeste Kroger butikken med et apotek.

3 Ring eller gå til Kroger butikken der du vil overføre resept.

4 Gi apoteket informasjon fra din nåværende resept. Den apoteket vil kalle den gamle apoteket for å overføre resept og kan ringe legen som har utstedt resept hvis det oppstår problemer.

5 Spør apoteket når din resept vil være klar til å plukke opp. Du må gå til den Kroger butikken for å få resept refill.